Vs: Re: Battle of Porvoo La Fiesta vol.2. 6.1.2018

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Battle of Porvoo La Fiesta vol.2. 6.1.2018 Vs: Re: Battle of Porvoo La Fiesta vol.2. 6.1.2018

#42023

pietu

Osallistuja

Battle of Porvoo goes La Fiesta vol 2:ssa todella kova naisten kamppailu kun Lahden Pauliina Salonen haastaa Karkkilan Lotta Loikkasen.
Pauliina Salosella on ollut hyvä vire päällä, hän muun muassa iski Euroopan mestaruuskisoista pronssia syksyllä 2017. Salosella riittää taitoa sekä kuntoa, mutta ennen kaikkea kova asenne tekemiseen!
Karkkilan Lotta Loikkanen on kamppailu-urheilussa kova tekijä, jolta ei meriittejä puutu. Loikkanen on thainyrkkeilyssä iskenyt itsensä kahdesti Pohjoismaiden mestariksi ja lisäksi hän on voittanut Maailman mestaruuden niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin. Loikkanen on nyrkkeilyn puolella voittanut kahdesti Suomen mestaruuden.
Nämä naiset ovat kohdanneet toisensa ensimmäisen kerran kesällä 2017, tuolloin Maailman mestari Lotta Loikkanen vei voiton niukasti 2-1 tuomiolla nimiinsä. Nyt on näiden kaunottarien uusintaottelun paikka, josta on odotettavissa todella vauhdikasta kamppailua.
Tule nauttimaan maailmanluokan thainyrkkeilystä La Fiestaan lauantaina 6.1.2018

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=hw2fEyFypcM

Ennakkolippu 20 eur, ovelta 25 eur (vain käteismaksu)
Ringside lippu vain ovelta 45 eur (vain käteismaksu)
VIP lippu 100 eur / henkilö ( ota yhteyttä mika.pietila@pp.inet.fi )

Ennakkoliput: https://goo.gl/C5Khgd
Total Shop, Askonkatu 13, Lahti
Lahti Thaiboxing Club salilta, Ajokatu 65, Lahti
Porvoo Thaiboxing Club salilta, Meritullinkatu 3-7, Porvoo
La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo
Thai Ravintola Sabaai, Runeberginkatu 33, Porvoo