Vs: Re: Battle of Porvoo La Fiesta vol.2. 6.1.2018

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Battle of Porvoo La Fiesta vol.2. 6.1.2018 Vs: Re: Battle of Porvoo La Fiesta vol.2. 6.1.2018

#42007

pietu

Osallistuja

Battle of Porvoo goes La Fiesta vol 2:n kehässä todella jännittävä thainyrkkeilyottelu luvassa kun Tampereen Jari Mustakallio ja Lahden Tommi Alatalo kohtaavat!
Jari Mustakallio on iskenyt itsensä pari kertaa mitaleille thainyrkkeilyn Suomen mestaruuskisoissa. Vuosi 2016 hänellä oli ottelutaukoa, mutta 2017 hän on tehnyt vakuuttavan paluun kisakehiin. Viimeisimmän ottelun joulukuussa 2017 hän voitti teknisellä tyrmäyksellä Helsingissä. Mustakallio on hyvin taitava ottelija, jolla on ominaisuus ajoittaa tarkasti vahvat tekniikat.
Lahden Tommi Alatalo on tutumpi nimi vapaaottelukehissä. Alatalo on kisannut lähes kaikissa kamppailulajeissa, joissa vain voi kilpailla. Lahtelainen on ollut Suomen mestaruusmitaleilla vapaaottelussa, lukkopainissa, potkunyrkkeilyssä sekä thainyrkkeilyssä, lisäksi Tommi on iskenyt sotilasnyrkkeilyn Suomen mestariksi. Alatalo tunnetaan kovapäisestä ottelutyylistään, jota ei helpolla pysäytetä.
Tämä ottelu enteilee vauhtia La Fiestan kehään! Tervetuloa nauttimaan kovatasoisesta thainyrkkeilystä lauantaina 6.1.2018!

Ennakkolippu 20 eur, ovelta 25 eur (vain käteismaksu)
Ringside lippu vain ovelta 45 eur (vain käteismaksu)
VIP lippu 100 eur / henkilö ( ota yhteyttä mika.pietila@pp.inet.fi )

Ennakkoliput: https://goo.gl/C5Khgd
Total Shop, Askonkatu 13, Lahti
Lahti Thaiboxing Club salilta, Ajokatu 65, Lahti
Porvoo Thaiboxing Club salilta, Meritullinkatu 3-7, Porvoo
La Fiesta, Rauhankatu 29, Porvoo
Thai Ravintola Sabaai, Runeberginkatu 33, Porvoo