Vs: Re: Chitalada Showdown II. Su 5.4.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Chitalada Showdown II. Su 5.4.2009 Vs: Re: Chitalada Showdown II. Su 5.4.2009

#65023

maryl

Jäsen

Kiitos järjestäjille, hienoa, että tällaisia isompia tapahtumia järjestetään. Toivottavasti jatkoa seuraa!
Olen samoilla linjoille muiden kommentoineiden kanssa. Turhaa odottelua ja pitkittämistä oli ottelujen välillä. Lisäksi ensimmäisen matsin olisi voinut jättää salikisoihin ja keskittyä vain ilman suojia käytäviin matseihin, joita määrällisesti oli ihan riittävästi.
Sitten näihin ammattilaismatseihin… On tietysti aina hienoa katsoa thaimaalaisia huippuottelijoita, mutta kun tasoero vastustajaan on tuota luokkaa, kun tässä tapahtumassa oli, ei katsominen ole enää kivaa. Oma energiani meni lähinnä pelkäämiseen, että koska tulee paha loukkaantuminen. Ennakko asetelmana yli 200 matsia vs 20 matsia (tjsp) kertoo jo kaiken oleellisen. Mietin myös mitä mahtaa tavallinen tallaaja miettiä, jos sattuu paikalle katsomaan tämmöistä teurastusta. Ei anna ehkä parasta mahdollista kuvaa lajista??
Ymmärrän, ettei taloudellisesti ole mahdollista tuoda vastustajaksi ottelijoita, joilla olisi oikeasti mahdollisuus pärjätä aktiivi thaimaalaisille, mutta eilisen kaltaiset vastustajat tuntuvat jotenkin turhauttavilta. Mieluummin katsoisi vaikka näytösottelun, jossa thaimaalaiset kikkailisivat keskenään ja ulkomaalaiset ottelisivat sitten vaikka kovien suomalaisten kanssa.
Chitaladan ottelijat vetivät mielestäni todella hyvin, toivottavasti ensi vuoden SM-kisoissa nähdään myös seuran edustusta!