Vs: Re: Chitalada Showdown II. Su 5.4.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Chitalada Showdown II. Su 5.4.2009 Vs: Re: Chitalada Showdown II. Su 5.4.2009

#64990

pertsa

Osallistuja

Asad ei enää treenaa tällä hetkellä, eikä tuo 63,5kg ehdotus ollut sinänsä mikään “haaste”, vaan ihan ehdotus yhdeksi otteluksi.
Miljalle on Thaimaasta annettu lupa otella ensimmäisenä naisena maailmassa WBC:n MM-tittelistä. Liitto näyttää sinänsä erittäin hyvin organisoidulta, titteleistä pääsee ottelemaan vain rankatut ottelijat. MM-vyö 1-10 ja Intercontinental-vyö: 1-20. Listoja päivitetään aktiivisesti ja sinne otetaan myös hyvät thaimaalaiset. Milja on nyt sairastellut ja saattaa olla, että siirretään tuo ottelu Thaimaaseen. Päivitellään sitä mukaan, kun saadaan tietoa enemmän.

Irkut on ihan kovia kavereita, Seamus on Irlannin mestari x jotain ja otellut myös K1-säännöillä. Dave näytti myös ihan hyvältä, kun otteli viime vuonna Irlannissa. Suomalaisten kanssa ei päästy puhumaan edes hinnoista.
Saiyoknoista veikkaan seuraavaa kansainvälisesti isoa nimeä (onkin kyllä jo) Buakawin jälkeen, joten kannattaa tulla katsomaan herraa nyt livenä. Nyt kun katsomot täyttyvät, niin ensi kerralla otetaan joku todella kova nimi vastaan, jonka Tampereelle saamiseen vaaditaan iso kasa euroja ja riittävästi aikaa.

Tässä netistä Saiyoknoi vs Ben Burton:

http://www.youtube.com/watch?v=vKz3VT7OOgA

Ja tänään juuri tuli Thaimaan salilta sähköpostilla kuvia, kun Saiyoknoi oli otellut Australian Bruce Mcfietä vastaan. (Bruce 71kg, Saiyoknoi 66kg).

Tyrmäysvoitto toisessa erässä (vasen yläkoukku).