Vs: Re: Chitalada Showdown IV. La 6.4. 2013

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Chitalada Showdown IV. La 6.4. 2013 Vs: Re: Chitalada Showdown IV. La 6.4. 2013

#72576

P.L.

Jäsen

Ennakko: Chitalada Showdown IV

Vaatimattomista puitteistaan huolimatta Tampereen Chitaladan tiloissa ei nähdä lauantaina mitä tahansa salikisoja, sillä Chitalada Showdown IV tarjoaa suojattomien B-otteluiden lisäksi peräti neljä ammattilaisottelua.

Pääotteluissa Tampereen ykkösottelijat kohtaavat tasokkaat vastustajat ja molemmissa kehänurkkauksissa tullaan näkemään arvokisamenestyjiä aina maailmanmestareihin asti.

Milja Heino vs. Valeriya Drozdova – Maailmanmestarit vastakkain

Jo pelkästään titteleiden valossa on selvää, kuka tulee olemaan neljännen Chitalada Showdownin tähti. Milja Heino (kuvassa) on voittanut lähes kaiken mahdollisen: amatöörien maailmanmestaruus, WMC-liiton ammattilaisten Euroopan mestaruus, kahdeksan naisen S-1 turnausmestaruus ja kultamitali kamppailulajien olympialaisiksi kutsutuista World Combat Games -kisoista puhuvat poikkeuksellisen menestyksekkäästä thainyrkkeilijästä.

Lähes vuoden kestäneestä ottelutauostaan huolimatta tamperelainen on harjoitellut koko ajan hyvin. Heinon otteluita seuranneet ovatkin tottuneet, että nainen on aina kehäköysien yli noustessaan ajojahtikunnossa ja hyydyttää vastustajansa potkuillaan sekä kyynärpääiskuillaan.

Vastaansa tamperelainen saa Venäjän Valeriya Drozdovan, joka on niin ikään voittanut amatöörien maailmanmestaruuden. Drozdovalta löytyy meriiteistä myös tuntemattomamman WMF-liiton ammattilaisten maailmanmestaruus.

Ottelutyyliltään venäläinen on suoria lyöntejä ja keskivartalopotkuja viljelevä työkone, joka tullee työmoraalinsa vuoksi olemaan hyvä vastus Heinolle. Otellessaan Drozdovan leuka on kuitenkin huomattavan ylhäällä, joka on varmasti otettu huomioon Heinon leirissä, kun otteluun on valmistauduttu.

Heli Salapuro vs. Kati Kaareskoski – Uusinta ammattilaissäännöin

Heli Salapuron ja Kati Kaareskosken välinen kamppailu on suomalaisittain harvinaista herkkua, sillä siinä kaksi kotimaista thainyrkkeilijää ottelee keskenään ammattilaissäännöin. Naiset ovat jo kohdanneet amatöörisäännöin vuonna 2009, jolloin Salapuro vei voiton kaikin tuomariäänin.

Tamperelainen on sittemmin otellut monia ulkomaalaisia, menestyneitä vastustajia vastaan ja voittanut amatöörinä Pohjoismaiden sekä Euroopan mestaruuden. Kahden vuoden takaisissa MM-kisoissa Salapuro saavutti pronssia.

Uransa ensimmäisessä ammattilaisottelussaan Kaareskoski puolestaan nousee kehään hallitsevana amatöörien Euroopan ja maailmanmestarina. Salapurolle kärsimänsä tappion jälkeen turkulainen on ollut hyvässä menestysputkessa ja voittanut 11 ottelua peräkkäin.

Salapuron vahvuuksia ovat yleinen tarkkuus ja etummaisen jalan potkut, kun taas Kaareskoski tunnetaan laajasta tekniikka-arsenaalistaan ja hyvästä liikkeestään. Voittaako tamperelaisen kylmähermoinen ottelutyyli jälleen vai hyvittääkö taitava turkulainen neljän vuoden takaisen tappionsa?

Muissa Chitalada Showdown IV:n ammattilaisotteluissa Pohjoismaiden mestari Janne Ollonen kohtaa Venäjän Tamirlan Ragimovin ja Euroopan mestari Marjo Rautanen Ruotsin Sofia Olofssonin.

Tapahtuman liput on myyty loppuun ennakkoon.
Chitalada Showdown IV -ottelukortti

Ammattilaisottelut:
Milja Heino, Chitalada vs. Valeriya Drozdova, Venäjä
Janne Ollonen, Chitalada vs. Tamirlan Ragimov, Venäjä
Marjo Rautanen, Chitalada vs. Sofia Olofsson, Ruotsi
Heli Salapuro, Chitalada vs. Kati Kaareskoski, TurkuTBC

Amatööriottelut:
Teemu Hellevaara, Chitalada – Alexander Vartiaynen, HTBC
Mari Hiltunen, Chitalada – Riina Sipovaara, HTBC
Jussi Kuitunen, Chitalada – Viktor Rundholm, Ruotsi
Joni Huuska, Chitalada – Hussein Ibrahim, Ruotsi

Katso Chitalada Showdown IV:n traileri.

Teksti: Pasi Luukkanen

http://www.fightsport.fi/artikkelit/ennakko-chitalada-showdown-iv