Vs: Re: IFMA EM-kisat 25-30.5.2010

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut IFMA EM-kisat 25-30.5.2010 Vs: Re: IFMA EM-kisat 25-30.5.2010

#66688

janne

Osallistuja

Pistetään yleisen jaarittelun väliin uutisia päivän tapahtumista!

Meidän kisahotellissa on homma toiminut hyvin, toki italialaiset puhuvat aika heikosti englantia. Järjestäjät ovat petranneet huomattavasti kuljetusjärjestelyissä, tänään olemme selvinneet aika pienillä odotusajoilla. Kisapaikalla hommat toimineet suunnilleen hyvin, aikatauluissa ja tiedotuksessa olisi hivenen parannettavaa.

Jukka pääsi tänään ensimmäisenä kehään tositoimiin. Jukan vastustaja ”en jaksa tarkastaa nimeä, katsokaa edellisestä mun viestistä” oli hivenen Jukkaa pidempi, eli lähtö astelmat matsiin oli Jukalle tutut. Valkovenäläinen tuli päälle ja Jukka löi ja potki vastaan, lähestulkoon jokainen tilanne päättyi lähiotteluun, jossa valkovenäläinen oli tosi vahva. Näissä tilanteissa vastustaja painoi Jukan pään taakse köysissä, jolloin tuomari tuli väliin. Jukka osui muutaman kerran valkovenäläistä kyynärpäällä leukaan mennessään lähiotteluun, mutta osumat eivät olleet kyllin vahvoja horjuttaakseen vastustajaansa. Valkovenäläinen meni jatkoon tästä matsista.
Anteron urakka ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestäjät huomasivat, että kisapäivä venyy liian pitkäksi, jolloin he päättivät ottaa B-kehän käyttöön, näin Antsun matsi siirtyi muutaman tunnin aikaisemmaksi ja lämmittelyt jäivät aika pikaisiksi, koska Antsun matsi oli tietenkin ensimmäisenä toisessa kehässä. Anteronkin unkarilainen vastustaja oli yllättäen pidempi, mutta ei mitenkään erityisen vahva. Matsi meni oikeastaan alusta loppuun Antsun tahdissa. Unkarilainen ei malttanut torjua, eikä väistää, vaan imuroi tehokkaasti Antsun potkut. Unkarilaisen ainoat aseet olivat lyönnit, joista vain muutama osui. Antsun saldo matsista oli voitto sekä pari hyvää koppia tauluun.
Viimeisenä suomalaisena kehässä oli Teemu ja vastassa turkkilainen taistelija. Matsi oli alusta loppuun tosi tiukka ja tasainen. Turkkilainen ei meidän ihmetykseksemme esittänyt kaikkia mahdollisia lyöntejä ja potkuja karaten vyökokeesta, toki ei muutenkaan otellut kovinkaan odotetusti. Turkkilainen viljeli moneen otteeseen yksittäisiä potkuja, jonka jälkeen loikki pakoon Teemun potkaistessa tyhjää. Teemu osui varsinkin toisen ja kolmannen erän aikana lukuisia kertoja turkkilaista suorilla- ja sivupolvilla. Viimeisestä erästä tuli lähestulkoon farssi ”loistava” kypärän johdosta, Teemun kypärä irtosi varmaankin 7 kertaa, joka sotki varmasti keskittymistä matsiin. Tästä koitoksesta turkkilainen jatkoon hajaääni tuomiolla ”tuomio ei ole vielä tarkastettu tieto”. Tämä matsi jäi vähän kismittämään, koska voitto oli niin lähellä…

Huomenna Antsu kohtaa kovalyöntisen turkkilaisen. Matsin numero on muuten 58 ja otellaan A tai B kehässä.

Olli Laaksosen Ollin päivä kului B-kehässä, jossa Olli pääsi kerran kehätuomariksi ja arvostelutuomarikokemusta tuli repullisesta matseja. Ollin onneksi 71 ja 75kg:n sarjojen karsinnat siirrettiin B-kehään, jotta saatiin taas arvokasta kokemusta Ollille lisää.

Muita mieleen jääneitä päivän tapahtumia:
– 67kg Igor Petrov oli aika jäätävän hyvä. No, yllättäen…
– 71kg Vital Hurkou voitti aika vahvalla suorituksella Matias Karlssoniin TKO2, polvi päähän.
– 75kg Artem Levinin vastustaja, joku Croatiasta. Otti Artemilta pataan, mutta yritti oikeasti loppuun saakka, vaikka Artem näytti hänelle laadukkaan valikoiman lähestulkoon kaikkia thainyrkkeilytekniikoita.
– 75kg joku valkovenäläinen veti turkkilaista pataan kovaa ja tosi nätillä tekniikalla
– Naisten puolella tällä kertaa ainakaan karsinnat sarjoissa -51 ja -54kg eivät olleet niitä tasokkaimpia mahdollisia, mutta finaaleissa kyyti on varmasti toista luokkaa.