Vs: Re: IFMA EM-kisat 25-30.5.2010

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut IFMA EM-kisat 25-30.5.2010 Vs: Re: IFMA EM-kisat 25-30.5.2010

#66703

janne

Osallistuja

4. kisapäivän tapahtumia.

Hotellilta kisapaikalle puntariin kuljetus tuli ajallaan, loistavaa. Punnitus ja lekurin tarkastus sujui kohden nopeasti, eikä Tuijan punaiset posket estäneet ottelemista 😳 . Ja kisapaikalta hotellille aamupalalle ja huilimaan. Iltapäivällä kisapaikalle kuljetus tuli jopa etuajassa. Tuijan matsi oli B-kehän 12. Linimentit pintaan ja lämmöt päälle ja kehään.
Matsi lähti hyvin käyntiin, Tuija osui muutaman kerran hyvin lyönnillä ja muutamalla potkulla, erä ehkä hienokseltaan Tuijalle. Tokaan erään Svedu lisäsi vauhtia johon Tuija sai vastattua hyvin, mutta ruottalainenn vei ehkä erän voin niukasti muutamalla alapotkuosumalla. Kolmannessa erässä Vall tuli vieläkin kovempaa päälle pari kertaa vasemmalla yläkoukulla, mutta vahvasti otellut Tuija ei näistä hätkähtänyt. Erän voitto meni kuitenkin aktiivisemmalle ruotsalaiselle. Neljäs erä oli taas tosi tiukka, Tuija sai lisättyä vikaan erään tempoa, mutta osumat eivät olleet riittävän vahvoja, jotta olisi saanut käännettyä tasaisen matsin voiton itselleen. Ansaittu työvoitto Ruotsin tytölle.

Tänään kisapaikalla oli toinen lääkäri, jonka kanssa keskustelimme Antsun silmästä. Hän oli ilman muuta sitä mieltä, että eilinen lääkäri teki virheen estäessään ottelemisen. Juttelin tänään Venäjän joukkueenjohtajan kanssa, että voisiko heidän eilen hävinnyt alle 71kg kaveri otella sunnuntaina Antsua vastaan matsin. Venäläisellä ottelijalla on kuulemma sovittu kesäkuun ekalle viikonlopulle joku pro matsi Saksaan, joten heidän pitää jutella matsista ottelijan kanssa. Katsotaan huomenna tilannetta.

Jukan vastustajasta pientä tilannetietoa, voitti eilen ensimmäisen erän tyrmäyksellä tsekkiläisen. Tämän päivän matsissa valkovenäläinen voitti hajaäänin turkkilaisen.
Vitali Hurkou on voittanut kaksi ottelua tyrmäyksellä, polvi päähän. Tämän päivän voitto tuli Antsun eilisestä vastustajastaa. Vitalilla on kuulemma noin 100 amatöörimatsia, 40 pro matsia ja 7 amatöörien maailmanmestaruuksia eri painoluokissa.

Sorry kuvat väärässä järjestyksessä…