Vs: Re: Kansainvälinen thainyrkkeilyilta, Jyväskylä 14.4.2012

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Kansainvälinen thainyrkkeilyilta, Jyväskylä 14.4.2012 Vs: Re: Kansainvälinen thainyrkkeilyilta, Jyväskylä 14.4.2012

#71166

tku

Osallistuja

Eikö nuo tyrmäykset olleet KO:ta TKO:n sijaan? IFMA:n säännöissä ei TKO:ta tunneta ja molemmat tyrmätyt olivat ns. reporankana.

E. The Knock-out: after the referee has counted to ”SIP” (10) the bout ends and shall be decided as a “knock-out”

Kehätuomari ei päässyt kymppiin, koska ei ollut “tarvetta”.

J. Compulsory count limits: when a boxer has 3 compulsory counts in the same round or 4 times for the whole bout, the referee shall stop the contest (R.S.C or R.S.C.C.L)

nimim. Thaimaan käynyt