Vs: Re: Kansainvälinen thainyrkkeilyilta, Jyväskylä 14.4.2012

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Kansainvälinen thainyrkkeilyilta, Jyväskylä 14.4.2012 Vs: Re: Kansainvälinen thainyrkkeilyilta, Jyväskylä 14.4.2012

#71169

ollisl

Jäsen

@tku wrote:

Eikö nuo tyrmäykset olleet KO:ta TKO:n sijaan? IFMA:n säännöissä ei TKO:ta tunneta ja molemmat tyrmätyt olivat ns. reporankana.

E. The Knock-out: after the referee has counted to ”SIP” (10) the bout ends and shall be decided as a “knock-out”

Kehätuomari ei päässyt kymppiin, koska ei ollut “tarvetta”.

J. Compulsory count limits: when a boxer has 3 compulsory counts in the same round or 4 times for the whole bout, the referee shall stop the contest (R.S.C or R.S.C.C.L)

nimim. Thaimaan käynyt

Meillä Suomessa tunnetaan TKO joten se oli näissä tapauksissa oikea tuomio. Tuomaripapereista on karsittu aika paljon vaihtoehtoja ehkä selkeyden vuoksi.
IFMA:n paprut jos ois ollu, niin RSC-H ois ollu tuomio molemmissa. KO tulee vain jos tulee kymppiin lasku. Oisinko urallani kerran laskenu kymppiin.

Hienot karkelot ja itse ainakin diggasin underground meiningistä =)