Vs: Re: KILPAILUKUTSU ja ILMOITTAUTUMINEN SM-kilpailut 2.-4.2.20

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut KILPAILUKUTSU ja ILMOITTAUTUMINEN SM-kilpailut 2.-4.2.2018 Vs: Re: KILPAILUKUTSU ja ILMOITTAUTUMINEN SM-kilpailut 2.-4.2.20

#43413

Tuke

Osallistuja

Videomateriaalia otetaan vastaan!

SM-tapahtuman myyntistrategiamme on ollut saada tunnettavuutta paikallisille ottelijoille, jotta kisoista tulisi mahdollisimman kiinnostavat paikallisesti. Kisoihin on enää aikaa alle kuukausi ja haluttaisiin saada aikaan vielä loppuhypet. Tämän takia haastamme SM-kisoihin osallistuvat seurat tuottamaan videomateriaalia kisoihin jota voisi jakaa facebookin tapahtumasivulla. Videot voivat olla treenipätkää, huumoria, ottelijoiden haastattelua tai jotain muuta, kunhan vaan thainyrkkeily siinä on jotenkin mukana. Voimme ottaa myös valmiita videoita vastaan. Näistä kannattaa laittaa vinkkiä meille.

Näiden lisäksi tehdään vielä facebookissa omat kilpailunsa kisoihin liittyen, jotta mahdollisimman moni tietäisi tuleva tapahtumamme. Onnistuminen katsojamäärissä on toki meille tapahtumantekijöille hyvä juttu, mutta luo myös ottelijoille hyvän tunnelman kisoihin.

Videot voi toimittaa Tuure Mutaselle sähköpostiin (tuure.mutanen@muaythai.fi). Minut löytää myös facebookista.