Vs: Re: MM-kilpailut Malesiassa 1.-10.5.2014

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut MM-kilpailut Malesiassa 1.-10.5.2014 Vs: Re: MM-kilpailut Malesiassa 1.-10.5.2014

#73747

tku

Osallistuja

Joo, ja hävisi selkeästi ranskalaiselle.

Tulokset:
71kg Janne Ollonen vs Timur Ineshin RUS loss points
48kg Satu Mykkänen vs Sarai Medina SPA loss points
51kg Jonna Suhonen vs Lena Tan SIN win points
54kg Siiri Tura vs Overscena Kizhnerova RUS loss points

Janne Ollonen oli selvästi vastustajaansa kankeampi, joka osasi iskeä pirteästi kaikissa tilanteissa. Puntit kuitenkin tasoittuivat 2. erässä kun Ollonen pääsi lähiotteluun. Kolmannessa venäläinen väsyi huomattavasti lähiottelussa. Tuomari kuitenkin laski Oloselle luvun lyönnistä joka kaatoi epätasapainossa olleen suomalaisen. Pistevoitto Venäjälle.

6. ottelun kokemuksella MM:in lähtenyt Satu Mykkänen joutui altavastaajaksi vahvemman espanjalaisen kanssa. Espanjalainen luotti lyönteihin ja alapotkuun, eikä Mykkäsen kokemus riittänyt vastaiskuihin. Pistevoitto Espanjalle.

Suhosen vahvemmat potkut ja lyönnit osuivat singaporettareen tarkemmin, eikä tämä kyennyt haastamaan Suhosta missään kohtaa. Lähiottelussa Suhonen oli suvereeni osui kerran polvipotkulla päähän. Pistevoitto Suhoselle.

Siiri Turan ottelu jäi näkemättä, kun Se oli juuri samaan aikaan kuin Ollosen. Täällä on otteluita 3sa kehässä yhtäaikaa.

71kg thaikku ajoi takaa Ukrainaa ja väänsi outoja olkavarsilukkoja moneen kertaan. Thaikku oli muutenki tyly ja tuuletti erätauolla melko äijästi. Selvisi että kaveri on Lumpinin mestari!!

Väkivallan alttarilla eli c-kehässä b-sarjan irakilaisen käsi katkesi ja ilmalastattiin.

Matsit jatkuvat vieläkin ja kisaväsymys painaa. Tänään aloitettiin vasta klo 15 ja vika matsi oli nr 37. Normaalisti matseja on n. 27 kpl. Ei jääty kattoo.

Huomenna kehässä:
Pia Urpulahti
Riikka Järvenpää
Daniel Forsberg
Joni “smutti” Muttilainen
Gia Winberg
Peter Sazonov
Jonna Suhonen