Vs: Re: MUAYTHAI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut MUAYTHAI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2009 Vs: Re: MUAYTHAI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2009

#65079

J. Marila

Osallistuja

17.5. synkeä päivä suomalaisille.

Villeä vastaan asettui päivän 4. ottelussa lyhyehkö Liettualainen. Ottelu alkoi Villen hallinnassa ja jatkui sellaisena aina viimeisen minuutin puoliväliin asti. Latvialainen ei torjunut tai potkinut lainkaan vaan haki ainoastaan vahvoja lyöntejä. Varmalta näyttänyt ottelu kääntyi yllättäen, kun Villen etukäden suojaus laski ja Liettualainen sai lyötyä kovan osuman Villen päähän. Kehätuomari laski kahdeksaan ja ottelu jatkui. Ville ei toipunut saamastaan iskusta ja Latvialainen pääsi toistamaan samanlaisen koukun osuen Villeä jälleen. Ottelu päättyi tähän. Viile on kuitenkin fyysisesti kunnossa ja jatkaa joukkueen kannustamista katsomosta.

Mielenkiintoinen yllätys saatiin, kun kisapaikalle saavuttaessa joukkueen johtoa pyydettiin lyhyeen neuvotteluun. Ilmeni, että Kreikasta oli myöhästyneen lennon vuoksi tuossa Katrun (-63,5 kg) sarjaan yksi ottelija. Suomen joukkueen johto, hyvässä urheiluhengessä, hyväksyi lisätulokaan ja sarjaan suoritetaan uusi otteluarvonta tänään klo 20.00. Mikäli Katrulle osuu arpa on hänellä huomenna ottelu.

T: huoltajat