Vs: Re: MUAYTHAI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut MUAYTHAI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2009 Vs: Re: MUAYTHAI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2009

#65092

J. Marila

Osallistuja

19.5. Kohtuu rauhallista kehätyöskentelyä

Aiemmasta paljon poikkeava Katru nousi määrätietoisena kehään ja vastaan tuli Valko-Venäjän tyttö. Katrua lyhempi Ozereva Ina aloitti heti päälle käymisen, mutta Katru noudatti samaa kaavaa kuin aikaisemmassa ottelussa. Hän katsoi paikat kylmän rauhallisesti ja upotti osumat. Ozerevan oli vaikea saada osumia Katrusta, koska hän oli aina kantomatkan ulkopuolella. Kolmannessa erässä Ozereva tuli kovaa päälle ja tähän Katru vastasi osuen vahvoilla lyönneillä joiden perään hän kuittasi vielä potkulla jaloille tai keskivartaloon. Viimeiseen erään epätoivoinen Ozereva yritti laittaa vielä lisää vauhtia, mutta se ei johtanut mihinkään. Noo problem, Katrulle voitto ja finaaliin!

Finaalissa Katru saa vastaansa ulottuvan ja agressiivisen Englannin Julie Kitchenin.

Pasilla huomenna semifinaalissa, päivän 14. ottelussa Venäjän Igor Petrov.

Päivän yllätyksestä huolehti Valko-Venäjän Hancharonak Dzianis (viime vuoden MM ja EM ykkönen) ja jonka Ville on kohdannut MM-kisoissa 2007. Hän otteli Puolalaista kaveria vastaa ja löi tämän luvunlaskuun 1. erän ½-välissä. Luvun laskun jälkeen Dzianis lähti itsevarmana eteenpäin lyömään josta Puolalainen yllätti yläpotkulla. Dzianis ei pääsyt tolpilleen ennen 8:aa. Kehätuomari keskeytti ottelun ja yleisö kohahti! Selkeä työtapaturma!

T: huoltajat