Vs: Re: MUAYTHAI NORDIC CHAMPIONSHIPS PORVOOSSA 26.9.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut MUAYTHAI NORDIC CHAMPIONSHIPS PORVOOSSA 26.9.2009 Vs: Re: MUAYTHAI NORDIC CHAMPIONSHIPS PORVOOSSA 26.9.2009

#65611

tku

Osallistuja

Kiitokset järjestäille, olipa edustavat kilpailut! Tukholmalainen show onnistuu näköjään pienissäkin mittakaavassa. Oli komeat sisääntulot, räppäreitä, kehätyttöjä, verta ja aivotäräyksiä.

+ Patrik Loverfeltin ja Villen taisto! Olipa lähellä, ettei Patrik tyrmännyt Villeä ja Ville Patrikia. Yleisö oli mukana kuin Lumpinilla. Mitenköhän pitkä se Patrik oli, 190cm? Hurjan pitkä joka tapauksessa 81kg:siin.
+ Eka kertaa nähty kehästä lattialle putoaminen ja sieltä kiukkuisena palaaminen (Ville).
+ Villen täyspyörryttävä semifinaalipähänpotku.
+ Norjan 51kg:n Fatiman suomalaisnaisille syömishäiriötä aiheuttava hirveä kondis ja raa’alla voimalla suoritetut heitot.
+ Johan Vänttisen kova tahto ja kivunsietokyky. Reisi kuulemma turposi niin paljon, että lääkäri joutui iskemään suonta. Isoveli Marcus kävi huhujen mukaan hakemassa pyyhkeen kulmasta pois. Vänttiset ei luovuta.
+ Check binin lämmittämä (kirjaimellinen) verilöyly. Jeeveli sitä jalasta naruihin työntöä ja kyynärpääiskua vastapomppuun, varmaan on pää kipeänä. Dodonov taisi tehdä pahan virheen, kun veti pysärillä kasvoihin. Lyödä olisi myös pitänyt, kun Check bin imuroi niitä.
+ Lukua laskettiin kuin ammattilaisturnauksessa.

Pinnalla kuplijat
* Palanto ja Dahlbacka ottelivat taas taitoihinsa nähden liian varovaisesti. Reipasta menoa oli silloin kun oli.
* Jere Flinkmanin kehääntulo ja spraymaali ram muay. Ja matsi oli hyvä.
* Niklas Rouhiaisen iskunkestävyys. Polvet oli aika vetelät ja silmät lasittuneet kolmannen erän lopussa.

– Kun on näin paljon matseja, niin ram muaylle pitäisi saada joku aikaraja, ottelijaesittelyt tanssin yhteyteen, eikä yhtään ottelijoiden seisottamista. Parhaimmat ram muayt olivat hauskoja, mutta Check bininkään taidolla ja hartaudella veivaama rammuay ei innosta, jos se kestää monta minuuttia. Mikäli joku vetää täysmittaisen tanssin, niin se pitää vetää sitten ihan viimeisen päälle ja mieluummin uhkailua/huumoria/haudankaivuuta/puolivoltteja loppuun tai muuten se on tylsä. Thaimaan tyyliin vedetyt matsien vaihdot ja ram muay toimivat, mutta sisääntulo + hoo-moilasena seisotus + ottelijaesittely + ram muay ei vaan toimi.

Miesten puolella Ruotsi vei eniten mestaruuksia ja yllättäen Norja ohitti Tanskan. Pohjoismainen taso on kasvanut kovaa vauhtia ja ei ole yllätys, että Ruotsi on noussut parhaimmaksi maaksi. Oli Suomen taso mikä tahansa, niin thainyrkkeilystä on selvästi tullut iso kansainvälinen laji.