Vs: Re: Muutoksia lisenssiin

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Lisenssi- ja vakuutus Muutoksia lisenssiin Vs: Re: Muutoksia lisenssiin

#70146

ollisl

Jäsen

@MTV wrote:

Jos kerran Ollin mukaan Ifistä saa edullisemmin vastaavan vakuutuksen, niin kannattaisiko siirtää koko liiton vakuutukset sen alle ? Vai oliko tässäkin kyseessä sama ilmiö, johon itse olen aina törmännyt, eli Ollin kaikki muutkin vakuutukset ovat Ifissä ?

Ei ollut kyse. Itseasiassa toi oli ainoa vakuutukseni Ifistä =) Enkä tiedä onko enää halvin. Se oli kilpailua varten ja nyt minulla on ns. urheilulisä normisairas/tapaturmavakuutuksessani jolla ei kilpailuihin parane mennä.

Mutta omalla kohdalla lähdin tarkan markan miehenä tottakai vertaamaan vakuutuksia kun oli pakko hommata joku kisaa varten. Eivätkö muut tee niin?
Erityisesti minua ihmetytti liiton vakuutuksen kattavuus. Se kattoi mielestäni liian suuria summia ja täysin turhia asioita kuten kuoleman. Minä ainakin etsin sopivimman vakuutuksen ja sillä kertaa se ei ollut liiton kautta saatu.

Antsun toinen pointti oli mielenkiintoinen. En tosin usko (ennenkuin joku iskee faktaa pöytään =), että vakuutusten määrällä on merkitystä. Lisenssien määrällä sensijaa arvaisin mutulla, että onkin. Ja lisenssin liitto voinee helpommin määrätä pakolliseksi kuin vakuutuksen jos semmoiseen nyt halutaan ryhtyä?