Vs: Re: Painoluokan vaihtaminen SM-kisoihin ilmoittautumisen jälkeen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Painoluokan vaihtaminen SM-kisoihin ilmoittautumisen jälkeen Vs: Re: Painoluokan vaihtaminen SM-kisoihin ilmoittautumisen jälkeen

#66485

P.L.

Jäsen

Vantaan vanhan kanssa suht samoilla linjoilla, vaikka mielestäni onkin tavallaan ihan kivaa, että myös paino-ongelmaiset saavat mahdollisuuden otella (SM-kisoissa kun ei ole ollut liikaa osallistujia viime vuosina).
@Turma wrote:

Kansainvälisissä kisoissa siihen ei ole myöskään mahdollisuutta, kun niitä vastustajia ei edes tiedä ennenkuin vaa’alla, joten siihen käytäntöön vetoaminen on ns. paskaa.

Tuohon argumenttiin voisin kuitenkin sanoa, että kyllä niissä k.v.kisoissakin on mahdollista puljata. Ei yhtä helpolla kuin pienissä SM-kisoissa, koska MM- ja EM-turnauksissa ei ole mitään ennakkoilmoittautumislistoja kaikkien nähtävillä (tai ainakaan ite en oo nähny) ja punnitustilaisuudet ovat muutenkin aika kaaoottisia kalsonkifestivaaleja, kun kaikki sergeit ja muhammatit ovat etuilemassa. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole jos on vaan intoa kyttäillä muita ja kikkailla oman painon kanssa. Omakohtaista kokemusta ei löydy, mutta tiedossa on ainakin yksi tapaus.

Eli jos täällä puljaaminen tuntuu helpolta, niin haastetta voi mennä hakemaan maailmalta.