Vs: Re: Polish open Muay Thai Cup 10-11.11.2012

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Polish open Muay Thai Cup 10-11.11.2012 Vs: Re: Polish open Muay Thai Cup 10-11.11.2012

#71924

Heli

Jäsen

Terveisiä Puolasta!

Täällä on menossa toinen kisapäivä. Marjon avausottelu käytiin tänä aamuna, koska karsintoja on niin paljon, ettei eilinen päivä riittänyt. Otteluita käytiin eilen yömyöhään ja jatkettiin tänään klo:9. Marjon sarjassa on 3 ottelijaa, Marjo sekä 2 turkkilaista. Avausottelu päättyi ensimmäisessä erässä turkkilaisen nukahdettua Marjon tutuiksi tulleiden polvitekniikoiden ansiosta. Ottelun aikana turkkilainen ei uskaltanut lähteä haastamaan vaan peruutteli kehäköysiin, joten selväsi vahvempi Marjo pääsi helposti lähitilanteisiin ja viimeisteli ottelun polvella päähän.
Finaaliottelu on illan main event:n toiseksi viimeinen matsi ja ottelijoilta on pyydetty etukäteen kehääntulobiisit, joten ilmassa on ammattilaisiltamien tuntua. Ottelut ovat muutenkin käyty vain yhdessä kehässä, joka ei karsintojen kannalta ole ehkä toimivin ratkaisu, mutta finaaliotteluihin saadaan näin varmasti hyvä tunnelma.

Emme valitettavasti ole päässeet seuraamaan muiden otteluita, mutta sen verran ollaan kuultu tapahtumista, että kisojen ehkä kuuluisin ottelija Iman Barlow diskattiin eilen karsintaottelussa. Hänen valmentajansa kertoi meille, että Iman onnistui keskeyttämään ottelun kyynärpäälyönnillä 2. erässä, mutta hänet diskattiin tämän jälkeen käsisiteiden päällä olleiden teippien vuoksi. Saamiemme tietojen mukaan teippiä oli käytetty vain muutama siivu, eikä kyseessä ollut ammattilaisotteluista tutut teippaukset. Tänään käsisiteet onkin tarkastettu jo ennen otteluita, joten meidän tiimin teipit on jäänyt rullaan.

Tuomareina täällä on IFMAn kisoista tuttuja kasvoja, esimerkiksi Marjon ottelussa kehätuomarina ollut meksikolainen Luanda Smith. Puolan liiton puolesta järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja vastaanotto sekä huolenpito on ollut todella ystävällistä. Tilaisuuden tullen suosittelemme lähtemään Puolaan turnauksiin ja otteluiltamiin. Tänään on muuten Puolan itsenäisyyspäivä.