Vs: Re: Porvoossa pamahtaa 26.11.2011 – Battle of Porvoo 2 !!!

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Porvoossa pamahtaa 26.11.2011 – Battle of Porvoo 2 !!! Vs: Re: Porvoossa pamahtaa 26.11.2011 – Battle of Porvoo 2 !!!

#70457

pietu

Osallistuja

Battle of Porvoo 2 – kamppailu-urheilun huipputapahtuma

Porvoon urheiluhallissa 26.11.2011 järjestettävä Battle of Porvoo 2 -tapahtuma
kerää suomen parhaat vapaaottelijat ja thainyrkkeilijät samaan tapahtumaan ja
nyt myös porvoolaisia nyrkkeilylupauksia nähdään kehässä.

Illan yhtenä kohokohtana otellaan thainyrkkeilyn ammattilaisten pohjoismaidenmestaruus-ottelu, jossa nähdään porvoolainen konkari Jaakko Dahlbacka haastamassa vain kerran urallaan tappion kärsineen Ruotsi-Thaimaalaisen Saranyu Lindbergin.
Porvoolaisen sähikäisen Jere Flinkmanin oli tarkoitus otella niin ikään PM-tittelistä, mutta haastajat Ruotsista ja Tanskasta kieltäytyivät ottelusta. Nyt vastustajaa jouduttiin etsimään sarjaa ylempää ja 54 kiloinen iskijä Ahmed Khalil Ruotsista saapuu mittaamaan Flinkmanin ottelukuntoa.
Tapahtumassa kotikaupungin ottelijat ovat muutenkin vahvasti edustettuna.
Esimerkkinä voidaan nostaa vapaaottelija Johan Vänttinen, jonka ammattilaisura
on vahvassa nosteessa. Vänttinen on jo ottanut syksyn aikana jo kaksi keskeytysvoittoa, joten nuorukainen on vahvassa iskussa. Vänttisen vastustaja on vielä varmistusta vaille, mutta oletettavaa on että nuori ja nälkäinen vastustaja porvoolaiselle löytyy.
Kehässä nähdään myös vuonna 2009 samassa hallissa esiintynyt Thaimaalainen Check-Bin. Tämä raudanluja ammattilaisikijä on otellut yli kaksisataa kertaa ja suurin osa on päättynyt kokeneen Thaimaalaisen voittoihin. Nyt vastustajaksi saapuu kivenkovaa Venäläinen, jonka nimi julkaistaan heti viisumin varmistuttua.
Nyrkkeilyn puolella ykkös-iskijäksi saapuu Fitim Latifi. Tämä agressiivinen ja vahvalyöntinen porvoolainen on todella viihdyttävä pugilisti. Häntä vastaan saapuu Ari Savolainen Riihimäeltä.

Battle of Porvoo 2 -tapahtuman järjestää Fight Factoryn toiminnnanjohtaja
Mika Pietilä. Tapahtuma on toinen laatuaan, vaikkakin pienempiä BoP -tapahtumia
onkin järjestetty useampia kuluneen vuoden aikana, viime joulukuisen, edellisen
päätapahtuman jälkeen.
Viime vuonna tapahtuma oli kaikinpuolin onnistunut ja on lupa odottaa,
että tänä vuonna talo on taas täynnä ja fiilis katossa!