Vs: Re: Salikilpailut + nuorten SM-karsinnat 6.11.2010

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Salikilpailut + nuorten SM-karsinnat 6.11.2010, LAHTI Vs: Re: Salikilpailut + nuorten SM-karsinnat 6.11.2010

#67886

tku

Osallistuja

Laitan tämän tänne nyt julkisesti.

Meillä sattuu olemaan Turku Fight samana päivänä, kuin Oulun salikilpailut, jossa olisi viimeinen mahdollisuus ottaa se 1 vaadittu ottelu. Täällä olisi kolme junnua, joille täytyisi saada ensimmäinen ottelu alle, ellei niitä epävirallisia junnumatseja hyväksytä. Jos hyväksytään, niin kahdelle täytyisi saada taiottua se eka matsi. Olisiko siis mahdollista, että nuo matsit käytäisiin Lahden salikilpailuissa, jolloin mahdollisiin karsintoihin mennessä kaikilla ottelijoilla olisi se yksi matsi alla? Tämähän ei ole meidän ottelijoiden etu, vaan päinvastoin jos joutuu ottelemaan kaksi ottelua saman päivän aikana.

Valmennuspuolelta ei irtoa paukkuja kahteen paikkaan yhtäaikaa, varsikin kun perheelliset ei pysty irtoamaan liki koko viikonlopun kestävään Oulun reissuun. Ihan oma vika, että jätettiin tämä näin viime tinkaan, mutta mitä viime vuotista tuloslistaa katselin, niin saataisiin tällä tavalla ehkä muutama sarja lisää.