Vs: Re: Salikilpailut Porvoossa 17.8.2013

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Salikilpailut Porvoossa 17.8.2013 Vs: Re: Salikilpailut Porvoossa 17.8.2013

#73055

Kesäisessä Porvoossa on vuosien varrella järjestetty kisoja ulkoilmatapahtumina. On ollut Porvoon keskustaan pystytettyjä telttakisoja, kuin myös kisoja Suistohallin nurmikentälle taivasalle kasatussa kehässä! Väkeä on riittänyt itse tapahtumiin, mutta myös niiden jatkoillekin!

Vuonna 2008 Porvoon Kaupunginpuistoon kesäkuun alussa pystytettiin 1000:n hengen juhlateltta.
7.6.2008 iltapäivällä aloitettiin kisat, jotka kestivät iltamyöhään saakka. Kisat vietiin läpi kahdessa osassa. Ensimmäinen puolisko vedettiin salikisahengessä, jossa kokemusta hakevat ottelijat pääsivät ottamaan mittaa toisistaan. Toisessa puoliskossa kehään astuivat kokeneemmat ottelijat. Väkeä oli kisoissa teltan täydeltä, meininki oli hyvä ja asiallinen!

Vuonna 2010 juhlittiin heinäkuun lopussa Porvoo Thaiboxing Clubin syntymäpäiviä, kun ikää seuralle tuli huikeat 25 vuotta. Syntymäpäiväjuhlissa piipahti mukavasti yleisöä, päivä oli lämmin ja aurinkoinen, mutta ajoittaiset pilvet pitivät huolen siitä, ettei tunnelma päässyt liian kuumaksi. Otteluita saatiin kasaan seitsemän kappaletta, joissa kisateemana oli Porvoo vastaan maailma.

Seuraavana vuonna (2011) järjestettiin kesäkuun 11.päivä jälleen Suistohallin nurmikentällä ulkoilmakisat. Päivä oli kuuma, miltein helteinen, iltapäivän tauolla pystytettiinkin kehän ylle katos viilentämään. Otteluita päivän mittaan kertyi yhteensä 15., jotka saatiin vietyä sujuvasti läpi.

Porvoon päivillä 2012 Porvoon torille nousi festivaaliteltta kahdeksi päiväksi! 8.6. aloitettiin kisat, jolloin kehässä nähtiin erittäin mielenkiintoisia thainyrkkeilyn- ja vapaaottelun ammattilaismatseja! Perjantai-illan tapahtumassa vastakkain olivat mm. Suomen kokenein ottelija, Antero Hynynen, ja Thaimaalainen Check Bin, jolle on kertynyt urallaan useita huikeita titteleitä, kuten Rachadamnoen stadionin mestaruus! Seuraavana päivänä torilla taisteltiin thainyrkkeilyn Suomenmestaruuksista.

Vuoden 2013, kesäkisat järjestetään säävarauksella ulkoilmatapahtumana Suistohallilla!

Alla on hieman kuvia aikaisemmista karkeloista: