Vs: Re: Salikisat Chitalada, Tampere. La 10.12. +Tuomarikoulutus

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Salikisat Chitalada, Tampere. La 10.12. +Tuomarikoulutus. Vs: Re: Salikisat Chitalada, Tampere. La 10.12. +Tuomarikoulutus

#70608

Chitalada

Osallistuja

@Tuke wrote:

4x2min:

-71kg Osniel Silverio, MMA Joensuu- Janne Ollonen -71kg Chitalada

Olen mietiskellyt tätä ottelua moneen otteeseen ja tullut siihen lopputulokseen, että kokemusero on melkoinen tässä ottelussa. Toisella on 7 ottelua takana ja toisella reilusti yli 30 ottelua. Meidän ukko on ottamassa ensimmäistä neljäerästä matsia. En koe että tällä matchmakingilla kumpikaan hirveesti saa mitään(ellei Ollosen voittoa lasketa hyödyksi). Uski vs Osniel ottelu olisi minusta molempien kannalta fiksumpi ottelupari. Muussa tapauksessa Osniel peruu osallistumisen. En uskalla vielä laittaa nuorta rämäpäätä tämmöiseen testiin, kun ollaan niin alkutaipaleella vielä tämän ottelu-uran suhteen.

Ymmärrän kisajärjestäjän haasteet muodostaa sopivia ottelupareja. Joskus tilanne on vaan sellainen, että ei kannata pakolla vääntää jos ei synny sopivaa matsiparia.

Mites Hellevaara? Kyseessä siis 4x2min IFMA suojilla.
Aina kannattaa muuten lähteä voittamaan ottelua, vaikka toinen olisi ottelumäärältään kokeneempi. Aika monta kertaa se kokemattomampi on otellut tasaisesti ja jopa yllättänyt.