Vs: Re: SM kilpailut 2012 + ilmoittautuminen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut SM kilpailut 2012 + ilmoittautuminen Vs: Re: SM kilpailut 2012 + ilmoittautuminen

#71268

P.L.

Jäsen

Näistä kisoista ei liiton tiedottajalta heru kummempia raportteja, sillä olin kisoissa kulmamiehen/huoltajan ominaisuudessa (EM-kisoissa näiden kahden homman yhdistäminen oli mahdollista, kun lähes lähes jokaisen suomalaisen matsin pystyi katsomaan livenä, ja niitä joita ei paikan päällä nähnyt, näki illemmalla kameralta). Mutta turkulaisten ottelut ja Blom vs Säisä tuli katsottua.

-45kg
Kati Kaareskoski, Turku TBC – Linda Rehn, Helsinki TBC 3-0

Naiset kohtasivat kolmannen kerran toisensa ja ottelu meni aikalailla samalla kaavalla kuin ennenkin. Linda teki alussa enemmän aloitteita lyönneillä ja Kati veteli potkuja vastaan. Matsin edetessä vauhti alkoi lisääntymään ja etenkin lähiottelutilanteissa Kati pääsi napsimaan useita selkeitä osumia suorilla polvilla. Ihan hyvä ja vauhdikas matsi.

-60kg
Mikko Blom GB gym – Patrik Säisä, Oulu TBC TKO2

Patrik lähti kokemuseroon nähden haastamaan reippaasti ja osui pari lyönnillä niin että Mikon pää heilahti. Sarjaansa pitkä Mikko puolestaan hakeutui lähiotteluun. Toisessa erässä Mikko osuikin suoralla polvella kipeästi oululaista vatsaan ja siitä luvunlasku. Luvunlaskun jälkeen Mikko prässäsi päälle ja viimeisteli matsin polvilla.

-81kg
Jussi Santalahti, Turku TBC – Kimmo Känd, Helsinki TBC TKO4

Matsin alussa Kimmo otteli lyöntipainotteisesti kun taas Jussi käytti enemmän jalkojaan. Matsi oli aika tasainen kolmanteen erään asti, jolloin Jussi alkoi nostamaan vauhtia. Neljännessä erässä Jussi pääsi lähiottelussa vetämään paljon polvia sekä muutaman kyynärpään päähän ja pian luvunlaskun jälkeen lensi pyyhe kehään.

-86kg
Daniel Forsberg, Turku TBC – Aldo Reinla, CAF TKO5

Ennakkosuosikki Daniel joutui aika tiukille Aldoa vastaan. Selkeämmät osumat tulivat Danielin lyönneistä ja alapotkuista, mutta Aldo napsi tasaiseen tahtiin pisteitä ja vältti turkulaisen rynnistyksiä ottamalla pari askelta taaksepäin. Viidennessä erässä Daniel otti Aldon potkun kiinni ja potkaisi tukijalan alta, jonka seurauksena helsinkiläisen pää rojahti kanveesia vasten ja hän ei pystynyt enää jatkamaan.

Toivon mukaan näemme tuoreet Suomen mestarit myös kansainvälisissä arvokisoissa!

Lisäys: oli mukava nähdä myös Suomen pound for pound paras kehätuomari Marco Nieminen hommissa.