Vs: Re: SM-kilpailut 2015, 13-15.2.2015

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut SM-kilpailut 2015, 13-15.2.2015 Vs: Re: SM-kilpailut 2015, 13-15.2.2015

#74419

tku

Osallistuja

Kaikkien aikojen suurimpiin thainyrkkeilyn SM-kilpailuihin osallistuvat seurat kamppailevat mestaruuksien lukumäärällä SMTL:n HÄRMÄN MALJA kiertopalkinnosta! Hopeoidun maljan jalassa on tilaa 30 hopealaatalle, joihin voittajaseura saa joka vuosi kaiverruttaa nimensä ja voittovuotensa. Malja pysyy voittajaseuralla aina vuoden kerrallaan ja se luovutetaan seuraavissa SM-kilpailussa uudelle voittajaseuralle. Voittajalle luovutetaan myös hopealaatta, johon kaiverrutetaan seuran lyhenne ja voittovuosi.

Voittaja ratkaistaan naisten ja miesten sarjojen yhteenlaskettujen mestaruuksien määrällä. Jos mestaruudet menevät tasan, vertaillaan hopeasijoja ja sitten pronssisijoja. Jos tällöinkin ollaan tasalukemissa, otetaan vertailuun yhteenlaskettu osallistujamäärä. Jos edelleen ollaan tasalukemissa siirrytään edelliseen vuoteen, jossa suoritetaan sama vertailu.

Härmän maljan voittajat

2013 TTBC. Myös PvTBC voitti yhtä monta (4) mestaruutta, mutta hopeasijoja, pronssisijoja, osallistujamääriä ja viime vuoden sijoitusta vertaillessa TTBC oli parempi.
2014 HTBC. Myös TTBC voitti yhtä monta (4) mestaruutta, mutta hopeasijoja vertaillessa HTBC oli parempi.

2015 Härmän maljasta ennakkoon tiukimmin kiinni pitää HTBC, mutta CAF, LTBC, PvTBC, TTBC ja CHTR hengittävät niskaan. Muut ovat tässä kisassa sivustaseuraajia, ainoastaan Kemillä on mahdollisuus järjestää yllätys, jos mestaruudet sirpaloituvat tasaisesti muiden seurojen kesken.