Vs: Re: SM2010-finaalit 20.2.2010, Joensuu

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut SM2010-finaalit 20.2.2010, Joensuu Vs: Re: SM2010-finaalit 20.2.2010, Joensuu

#66732

Tuke

Osallistuja

hehehehe! Loistava faktaa Joensuusta!! Varsinkin Joensuu – Suomi sanakirja 😀

Tuosta legendaarisesta Halme vs Murikka löytyy tiukka otteluraportti muuten pakkotoiston sivuilta. Tapahtumasta on myös olemassa legendaarinen dokumentti, jota Vähäniemen Vesakin sanoo silloin tällöin katsovan videolta (Jos ei muuten naurata, niin tuon dokumentin jälkeen naurattaa).

“Viikinki vs. Murikka
Valm. vuosi: 1998

Ohjaus:
????

Pääosissa:
Tony “Viikinki” Halme, Amerikan ja Suomen mestari
Kari “Murikka” Torniainen, Joen Boxing Team

Jos olet nähnyt dokumentin “When We Were Kings” ja pidit sitä kaikkien aikojen parhaimpana nyrkkeilydokumenttina, niin varaudu loksauttamaan leukasi alakuolokohtaan. “Viikinki vastaan Murikka” on sellainen boxing ilotulitus, ettei vastaavaa tulla koskaan näkemään. Itse otteluhan päättyi suureen kaaokseen ja kun koko Joensuu oli todistamassa boxing ottelun kyseenalaista päätöstä, ja on aihettakin ihmetellä miten Halme voi ylipäätään katsoa itseään aamuisin peiliin. Mutta joka tapauksessa, näin dokumentti alkaa.

Dokumentin alkupuolella haastatellaan Halmea ja promoottereja ja Murikkaakin. Näin Murikka kertoo urastaan.
Toimittaja: “Mistä asti olet harrastanut boxingia?”
Murikka: “(näyttää alas) tuollasesta vaahtosammuttimen kokosesta”
Toimittaja: “Miten olet valmistautunut Halmetta vastaan ?”
Murikka: “Reenaamalla. Kovaa.”
Toimittaja: “?”
Murikka: “Boxingia, juoksu, voimmailu ojjääny vähemmälle. Sekä ammattimiehiltä (hieraisee nenänvarttaan) pikku vinkkejä.
Toimittaja: “Miten luulet että ottelussa tulee käymään?”
Murikka: “Mie vejän sitä turpaan!”

Sitten näemme kun Murikka vetää haaralaukkaa tennishallin päästä päähän ja lyö muutaman boxinglyönnin vasemmalle ja oikealla. Sitten kamera siirtyy Murikan pukuhuoneeseen. Murikka valmistautuu otteluun huolella.
Murikka: “Juu, otetaas vähä voimajuommaa nii jaksaa hakata se emakon. (ottaa pitkät hömpsyt punaista friscoa)”
Murikka: “Tässä ei ole kyllä samaa mitä hällä o (hymähtää itsekseen).”
Murikka: “(vetää boxinglyönnin) tuosta lähtöö!”

Sitten kamera siirtyy kehään (Arvoisa yleisö 45 vuotta nuori muuuriiiikka Toooorniaainen Joensuu Boxing Tiim painoi tämän aamun punnituksessa sataaakolme kiloa. Hän on sataakahdeksankymmentäkuusi senttiä pitkä…) jonne Murikka astelee mustat aurinkolasit päässä veljensä kanssa, jolla on myös päässään samanlaiset aurinkolasit. Halme tulee kehään ja ottelijat tuijottavat toisiaan tähtien sodan soidessa taustalla. Murikan pitkässä naamassa ei pelkoa näy ja ottelu voi alkaa. Murikka sekoittaa Halmeen rytmin haaralaukalla ja tarkkailee tilannetta silmät teevadinkokoisina. Kehän vierellä on tullut ilmeisesti Murikan hyvä kaveri, joka huutaa koko ajan Halmelle “SIKA SIKA SIKA!” ja hakkaa samalla kaksin käsin kanveesia. Ensimmäisen iskun Murikka väistää ketterästi ja Halmen koukku repii pohjois-karjalaista ilmaa. Naiset kirkuvat. Murikka liikkuu muammaf alimaisesti kädet alhaalla ja pitää vastustajaansa pilkkanaan. “SIKA SIKA SIKA!” Sitten tapahtuu Suomen boxing historian suurin vääryys. Juuri kun Murikka on saamassa vastustajastaan yliotetta Halme poimii vasemmalla kädellään Murikan kiinni (murikka kyyristyy väistöön kanveesiin polvilleen) ja lyö Murikkaa oikealla boxinglyönnillä niskaan. Murikka on hetken polvillaan ja sitten hän kellahtaa kumoon ja alkaa pidellä välittömästi niskaansa. Tuomari laskee luvun kymmeneen ja höyry kuuluttaa “OTTELU ON PÄÄTTYNYT TÖ FAAIT IS OUVEEER!.” Murikka nousee ylös ja pitelee niskaansa väärältä puolen. Halme tuulettaa. Ottelu oli kestänyt 54 sekuntia. Sitten Halme käy kättelemässä Murikkaa ja Murikka ehdottaa uusintaottelua. Halme kävelee pukuhuoneeseen lauleskellen, ettenhän mä ehtinyt lyödä sitä. “SIKA SIKA SIKA!”. Kuvausryhmä seuraa Halmetta vähän aikaa ja siirtyy sitten vääryyttä kärsineen murikan pukuhuoneeseen.

Murikka: “Semmonen kommentti sanoin hälle tuossa kehässä että sehän löi niskaan mua, sanoin me uusitaan, sano käy.”
Toimittaja:” Tunsit että se ei ollut ihan reilu peli?”
Murikka: “No kyllä minä jos tänne (laittaa käden niskaan) tullee lyönti nii tunnen sen.”
Murikka: “Ei siinä mitään, ruetaan reennaammaan ja yks emakko puotettaa tässä.”
Toimittaja:”Milloin on uusintamatsi?”
Murikka:”Ei siitä oo vielä sovittu, mut on varmasti. Varmaan, todennäkösesti tään vuuven aikana.”

Erityisen kirvelevänä mieleen jäi ettei kyseistä uusintamatsia ole vielä näkyvissä. Toivomme kuitenkin Murikan ja Halmeen uusintakohtaamista. Huhujen mukaan Hjallis Harkimo olisi kiinnostunut tuomaan ottelun Hartwall areenalle. Mainittava seikka on vielä, että kyseisen ottelun jälkeen Murikka oli ravintolassa aurinkolasit päässä ja nyrkkeilykengät jalassa. Hän yritti saada uusintaottelun järjestymään siltä seisomalta, mutta Halme kömpi nukkumaan. Sitten Joen Boxing Tiimin boksaaja tuli lainaamaan Murikalta kännykkää, jonka Murikka lainasi. Kun kaveri oli puhelun lopettanut, Murikka otti puhelimen ja heitti sen päin näköä niin että puhelin hajosi kappaleiksi ja kaverin naamasta alkoi tulemaan verta. Murikka totesi “minä en oo mikkää telehallintokeskus!”. Loppuyöstä murikka nähtiin ajavan nyrkkeilykengät jalassa mummojen polkupyörällä ja huutavan “tuokkaa kaikki jupit helsingistä, mie hakkaan ne kaikki”. Kunpa uusinta tulisi. ”

Lähde: http://www.pakkotoisto.com/showthread.php?5407-humoristiset-sivut!!/page2