Vs: Re: Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010 Vs: Re: Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010

#66582

Vicious

Jäsen

Ensimmäiset julkaistut ottelut:

Ruotsi – Suomi

Miehet -67kg Sanny Dahlbeck, Slagskeppet, Stockholm (13-2-0) – Teemu Hellevaara, Chitalada TRE (12-5-1)

Tamperelainen Teemu Hellevaara on nouseva kyky, joka on hyvin pystynyt haastamaan kokeneita suomalaisia konkareita. Hän kohtaa nuoren, mutta jo ruotsin mestaruuden voittanut sekä viime vuoden B-sarjan maailmanmestarin Sanny Dahlbeckin. Hellevaara on tunnettu erityisesti hyvistä potkuistaan sekä hyvästä pelisilmästään. Dahlbeck on erittäin lahjakas nuori ottelija ja hänen vahvimmat aseensa ovat vahvat lyönnit, mistä osoituksena lähes puolet hänen otteluistaan ovat päättyneet keskeytykseen. Ottelusta tulee varmasti erittäin jännittävä!

Naiset -48kg Angelica Falk, Fightgym Borås (8-8-1) – Heli Salapuro, Chitalada TRE (2-9-0)

Viime vuoden pohjoismaiden mestari Heli Salapuro kohtaa viime vuoden mm-kisojen hopeamitalistin Angelica Falkin Ruotsista. Salapuro joutuu kovan paikan eteen kokeneempaa ja ammattilaisotteluissa otellutta Falkia vastaan.

Naiset -63,5kg Lina Länsberg, Malmö Muay Thai (20-8-0?) – Anna Willberg, Helsinki Thaiboxing Club (35-8-0)

Viime vuoden amatöörien euroopanmestari ja MM-2 sekä moninkertainen suomenmestari Anna Willberg kohtaa toissa vuoden amatöörien maailmanmestarin Lina Länsbergin. Naiset ovat aikaisemmin kohdannet neljästi ja Willberg on kolmesti poistunut voittajana noista kamppailuista. Heidän keskinäiset ottelunsa ovat kuitenkin olleet tasaisia, joten tästäkin ottelusta on syytä odottaa tasaista ja erittäin kovatasoista.

Edit: korjaus Dahlbeckin tietoihin