Vs: Re: Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010 Vs: Re: Suomi-Ruotsi maaottelu 10.4.2010

#66633

Zamppa

Jäsen

@ex-fighter wrote:

Pakkohan tähän Kinnusen otteluun on ottaa myös kantaa vastaan… eli siis TÄMÄ ON MINUN MIELIPITEENI.

Lähes jokaisen Kinnusen ottelun nähneenä uskaltaisinpa jopa väittää että jos ottelu olisi jatkunut Pirani olisi tyrmännyt Kinnusen lopulta lyönneillä. Kaikki naureskelevat Piranin tyrmäyshäviöille mutta täytyy ottaa huomioon että vastustajat ovat olleet aivan eriluokkaa tai vaihtoehtoisesti erikokoa kuin Miika. Ja kuitenkin suurimmanosan otteluistaan Pirani on voittanut. Siis eihän Pirani ole mikään maailman supertähti ja kannatan Miikaa mutta ensimmäistä kertaa Miikalla olisi ollut kunnon vastustaja. Kuten jokainen varmaan huomasi Tofan piti kokoajan kädet hyvin suojauksessa jolloin Miikan yläpotkut menivät harakoille ja vartalopotkut eivät ihan sellaista tuhoa saa aikaan kuten Kinnunen on tottunut pienempiä miehiä vastaan. Jäljelle jää siis kädet, joissa Kinnunen ei tunnetusti ole vahvimmillaan, kun taas Pirani hakeutuu lähelle ja lyö… ja lyö kovaa sekä hyvin. Ensimmäisen erän loppu oli Kinnusella pelkkää selviytymiskamppailua kelloa vastaan.

Mutta toivotan Kinnuselle hyvää jatkoa ja onnea lajinparissa mutta vielä se varsinainen koe on kokematta. Kuten joku aiemmin sanoikin Miika tarvitsee enemmän kokoisiaan sparrikavereita. Se että JTBC:n salilla käy muutaman kerran vuodessa joku sammunut tähti Kinnusta sparraamassa ei riitä ehkä treenimääräisesti totuttelemaan kookkaimpiin vastustajiin. Onhan Kinnunen käynyt Ruottin puolella K-1 kehässäkin mutta vielä ei ole tullut vastaan sitä banaania popsivaa 195cm 120kg apinaa joka tulee päälle kuin härkä. Sekin päivä koittanee

Juu tuo isojen sparrikaverien puute on kyllä hankala ongelma. Tuo 195/120 skenaario tuskin heti toteutuu, jos näissä thaikku sarjoissa pysyy. Näissä karkeloissa Miikan “oikea” sarja olis ollut -86kg, jos viime viikkojen painoja katsoo. Varaa ois ottaa 5kg lihasta lisää tonne ysiykkösiinkin. Mutta kuten mies itse asian ilmaisi “Tässä kilpaillaan thainyrkkeilkyssä eikä painonpudotuksessa”, niin liekkö tuo niin justiinsa.