Vs: Re: THAIBOXING FIGHT NIGHT & BEPOP PORVOOSSA 13.12.2008 KLO 19

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut THAIBOXING FIGHT NIGHT & BEPOP PORVOOSSA 13.12.2008 KLO 19 Vs: Re: THAIBOXING FIGHT NIGHT & BEPOP PORVOOSSA 13.12.2008 KLO 19

#41995

Dmoz

Jäsen

Kiitos suuresti mielestäni vuoden parhaista kisoista! Tunnelma oli katossa ja oli aitoa kapakkamatsien tunnelmaa kun kehä oli kiinni yleisössä.

Hiukan matseista:

Thaiboxing amatööriottelu 5x2min
-71kg Pasi Luukkanen, Suomi VS Alexander Svensson , Ruotsi -71kg
Voittaja, Luukkanen TKO R5.

Luukkanen näytti ekasta erästä lähtien missä kaappikello seisoo. Pasi napsi loistavasti osumia ja piti oman etäisyyden jälleen kerran pidempää vastustajaa vastaan.
Svensson lähti aiemmasta esiintymisestään poiketen agressiivisella tyylillä ja koitti horjuttaa Pasia lyönneillä, tässä kuitenkaan onnistumatta.
Alkuerien pehmitys alkoi tuottaa tulosta, ja viidennessä erässä Pasin loistavasti ajoitetut alapotkut aiheuttivat lopullista vahinkoa Svenssonin etummaiseen reiteen hänen vaipuessaan kanveeseen.

Thaiboxing ammattilaisottelut 5x3min
-60kg Jaakko Dahlbackka, Suomi VS Baturin Sergey, Venäjä
Voittaja, Dahlbackka 3-0

Venäjän Baturinista ei kukaan ollut aiemmin kuullut mitään, joten aluksi arvuuttelimme olisiko kyseessä ollut kova hakkaaja, vaiko kung-fu potkuja viljelevä kikkailija. Sergey ei ollut oikeen kumpaakaan. Potkuista puuttui täysin puhti, ja lyönnit olivat terävää etummaisen suoraa lukuunottamatta kohtuu vaarattomia. Silti Baturin antoi kelpo ottelun Dahlbackalle. Jaakko väläytti terävää ja hyvin ajoitettua etummaisen jalan kiertopotkua, sekä painavia koukkusarjojaan. Sergeylle ei aseiksi jäänyt muuta kuin kyynärpäälyöntien hieman epätoivoinen viljeleminen. Tästä huolimatta viihdyttävä ottelu kaikin puolin.

Thaiboxing ammattilaisottelut 5x3min
-70kg Tommi Pitkälä, Suomi VS Alexey Dodonov, Venäjä
Voittaja, Pitkälä 3-0

Dodonovin edellinen ottelu Suomessa Hynystä vastaan antoi ennustaa Alexeyn jälleen ryskäävän lyönneillä kovaa päälle. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan ottelu alkoi ja myös jatkui erittäin tarkoissa merkeissä. Kumpikaan ottelijoista ei lähtenyt ryskäämään tai hakemaan yltiöpäisesti osumia. Alussa tuntui että Tommi olisi ollut hieman jäässä, mutta loppua kohden hänenkin ottelemisensa piristyi.
Tommi yritti hanakasti päästä survomaan suoralla kyynärpäällä Dodonovia, mutta otteluvideoita oli ilmeisesti tarkkaan syynätty, sillä Venäläinen löi erittäin tarkasti vastaan suorilla lyönneillä kun Tommi lähti hakemaan kyynärpäälyöntejä. Tämän erittäin tasaisen ottelun lopputulosta oli joissain kohti vaikea ennustaa, niin tasapuolisesti pisteet tuntuivat jakautuvan.

Pohjoismaiden mestaruusottelu 4x2min
Jere Flinkman, Suomi VS Ulf Byman, Ruotsi -51kg
Voittaja, Flinkman 3-0

Nämä kaksi junnua kohtasivat ties kuinka monennen kerran, joten alkuasetelmat olivat erittäin herkulliset. Byman on aiemmin vienyt Jereä lähiottelussa ja Jere taas erittäin teknisenä ottelijana Bymania muilla osa-alueilla.
Ottelu oli alusta asti silkaa ilotulitusta. Jere vei kaksi ensimmäistä erää nimiinsä aivan suvereenisti. Kolmannessa erässä byman vain lisäsi pökköä pesään jolloin Jerellä ottelu meni tahtojen taistoksi. Jere hallitsi ottelua käyttämällä omaa otteluetäisyyttään hyväksi hänen napsiessaan pisteitä kovilla lyönneillä ja erittäin tarkoilla ja hyvin ajoitetulla potkuilla.
Ansaittu pohjoismaiden mestaruus Porvoon “pikku-Pietilälle”.

K-1 ammattilaisottelu 3x3min
-91kg Marcus Vänttinen, Suomi VS Jonatan Gromark, Ruotsi
Voittaja, Gromark 3-0

Viimeisenä käyty isojen poikien K-1 ottelu lupasi rukkasta ilmaan kovalla kädellä. Näin tuli myös tapahtumaan, sillä kaava oli sama alusta loppuun saakka. Vänttinen haki hämyä alapotkulla ja koetti jatkaa lyönneillä, Gromark pakitteli ja veti todella vahvasti muutamilla lyönneillä väliin. Toisessa erässä Vänttisen vasen silmä alkoi turvota umpeen, mutta se ei miestä haitannut. Gromark löi kolmannessa erässä muutaman todella painavan lyönnin perille, ja hetken näytti että noutaja jo koputtaa Vänttisen kulman takana. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan Vänttinen aloitti hurjan takaa-ajon hakien kovia lyöntejä kulmassa. Gromark omasi kuitenkin erittäin hyvän peräänny-lyö taktiikan ja näin Vänttisen loppukiri ei tällä kertaa riittänyt.

Korjatkaa vapaasti kaikkea teksteissä olevaa, varsinkin lopputuloksien erätietoja tms. Sama pää kesät talvet, kaikkea ei voi muistaa. Hymiö