Vs: Re: Thaiboxing Night 27.4 Helsinki – Pumpanmuang Gala

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Thaiboxing Night 27.4 Helsinki – Pumpanmuang Gala Vs: Re: Thaiboxing Night 27.4 Helsinki – Pumpanmuang Gala

#72729

P.L.

Jäsen

Thaiboxing Night: Jaakko Dahlbackalle revanssi

Kamppailukonkari ja FightSportin kolumnisti Jaakko Dahlbacka (kuvassa) palaa thainyrkkeilykehiin reilun vuoden tauon jälkeen Helsingin Thaiboxing Night -tapahtumassa. Hänen vastustajansa, Ruotsin Martin Fouda, on tuttu mies viime marraskuun Cage 20-tapahtumasta, jossa he kohtasivat vapaaottelusäännöin.

Tuolloin Dahlbacka hävisi vapaaotteludebyyttinsä kokeneemmalle Foudalle tuomariäänin.

– Matsi tuli päivän varoitusajalla, joten ainoa valmistautuminen oli pikainen viiden kilon poisto. Matsi meni vähän ihmetellessä ja katsellessa vapaaottelua, kun ei ole tullut aikaisemmin kokeiltua, Dahlbacka toteaa.

Huhtikuun 27. päivä Töölön Kisahallissa käytävässä tapahtumassa miesten uusintaottelu tullaan käymään, kuten arvata saattaa, ammattilaisthainyrkkeilysäännöin.

– Fouda otteli aika aggressiivisesti ja lyöntipainotteisesti. Voi tietysti olla, että sääntöjen muuttuessa tyylikin muuttuu, porvoolainen tuumaa.

– Nyt tilanne pitäisi olla tutumpi myös mulle, kun on täydet viisi erää tsiigailla, mistä löytyisi aukkoja vastustajan suojauksesta. Takki auki ei kuitenkaan voi lähteä riehumaan, kun Fouda ei ole mikään ensikertalainen, vaan todella kokenut ottelija, jolla on ruista ranteessa.

Martin Fouda on voittanut maailmanmestaruuden karatessa ja kilpaillut myös vapaaottelussa sekä thai- ja potkunyrkkeilyssä.

Helsinginthaimaalainen Check Bin puolestaan saa vastaansa Venäjän Magomed Omarovin. Nuoruudessaan Rachadamnoen-stadionin mestaruuden voittanut thaiveteraani todisti ottelukuntonsa viime lauantaina Turun Fight For Glory -tapahtumassa tyrmäämällä valkovenäläisen Igor Klimovitsin kyynärpääiskulla.

Thaiboxing Night -ottelukortti, tilanne 9.4.2013

Antero Hynynen, KOTR vs. Jenrob Sakhomsin, Thaimaa

Check Bin, CAF vs. Magomed Omarov, Venäjä

Jaakko Dahlbacka, PvTBC vs. Martin Fouda, Ruotsi

Minh Le, JTBC vs. Apirak Fonjangchonburi, Thaimaa

Pok Jääskeläinen, CAF vs. Steffen Weise, Tanska

Daniel Forsberg, TTBC vs. Maksim Rudnev, Venäjä

Jarkko Kekarainen, JTBC vs. Mattias Rosenlind, Ruotsi

Kari Viinikainen, PvTBC vs. Johan Franzen, Ruotsi

Mirka Phetsangkhat, CAF vs. Johanna Rydberg, Ruotsi

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivuilta.

Kuva: Mike Siren

http://www.fightsport.fi/muut-lajit/thaiboxing-night-jaakko-dahlbackalle-revanssi