Vs: Re: Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa Vs: Re: Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa

#70169

WooWoo

Osallistuja

Vähän outoa otteluparimuodostelua, esim. Heidi Vuoma 57kg ilmottautunut ja 13 ottelua takana, otellut Hesassa juuri 4x2min saa otteluparikseen kaksi painoluokkaa ylemmäksi ilmottautuneen 63,5kg 3 muaythai ottelua takana olevan Laitisen Sannan.

Enhän minä mistään mitään tiedä, mutta 57kg 13 ottelua Vuoma ja 16 ottelua 60kg Lähteenmäki olisi jotenkin olleet todennäköisempi ottelupari…?

Sini Liimatta 64kg 0 ottelua olisi jotenkin lähempänä Laitisen ottelusaldoja ja painoa.

Siiskonen ja Lähteenmäki kohtasivat kuukausi takaperin, ja edustavat öööö “samaa seuraa” ja ei ku uusinta ottelua pukkaa…?

Jos yleinen käytäntö on (ainakin liiton päätuomarin mielipide aikaisemmin on ollut) ettei SM-kisoissa ja ns. enemmän matseja/ottelukokemusta omaavat ottelisi C-sarjan säännöillä (3x2min), niin…. 48kg naiset (otteluero about 18 matsia) vissiin ottelee tasurimatsin C-sarjan säännöillä.

Mutta pääasiahan varmaan on ettei kellee tuu pahamieli, ja kaikilla on kivaa kun ottelu tulee oli pari valittu sitten millä ikinä perusteella, katsomatta painoihin saati ottelumääriin.