Vs: Re: Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa Vs: Re: Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa

#70174

WooWoo

Osallistuja

@Tuke wrote:

*) Heidi Vuoma ottaa kaksi ottelua. Ensin ottelu 3×2 Eeva Siiskosta vastaan.

Ööö miksi ei olisi ensin ottelu Vuoma – Lähteenmäki, ottaen huomioon, että Lähteenmäki tulee aavistuksen kauempaa varta vasten ottelemaan, eikä huoltamaan muuta seuruettaan ja katsomaan, että ottelu voi mahdollisesti peruuntua (riski kuitenkin aina olemassa) Vuoman loukattua itsensä Siiskosen kanssa otellessa?
Näissä, kaksi ottelua yksissä kisoissa, se jälkimmäinen on jo aika arpapeliä…

Salikisoja järjestetään parin viikon välein, ja jos juuri näihin kisoihin ei ottelumäärin ja painosarjojen kohtaamisen vuoksi sitä sopivinta paria muodostu, niin ei muuta kuin verkot vesille seuraavia odottamaan.

Itse en varmaan kyseistä välimatkaa lähtisi ajamaan tietoisella riskillä, että ehkä pääsen ehkä en ottelemaan.
Sairastumiset on asia erikseen, niille ei voi minkään, mutta tämä jonossa toisena olo on aina tietoinen riski.

Harvemmin etelän hedelmät liikahtaa sinne kauemmaksi ottelemaan, varmaankin jatkossa liikehdintä ei ainakaan koe suurta sukseeta, jos nämä pitkänmatkalaiset on täytemateriaalia. Tiedätte itse varmaan oikein hyvin mitä tarkoitan, koska etelässä joudutte suurimmaksi osin vierailemaan, sikäli kun mielii kartuttaa ottelukokemusta.

Edelleen voisi mennä Simon sanoihin, ottelukokemuksen karttuessa, olisi suotavaa että käytäisiin näitä 4x2min otteluita, ja tässä Vuoma-Lähteenmäki yhtälössä on kaikki nämä palikat kasassa.