Vs: Re: Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa Vs: Re: Thainyrkkeily salikilpailut 15.10 Joensuussa

#70175

Tuke

Osallistuja

Pitää muistaa, että kisoihin on osallistumassa vajaa 20 ottelijaa. Toiveita otteluiden suhteen on myös muilla seuroilla, mutta muutetaan niin, että Lähteenmäki vs Vuoma otellaan ensin.

@WooWoo wrote:

Harvemmin etelän hedelmät liikahtaa sinne kauemmaksi ottelemaan, varmaankin jatkossa liikehdintä ei ainakaan koe suurta sukseeta, jos nämä pitkänmatkalaiset on täytemateriaalia. Tiedätte itse varmaan oikein hyvin mitä tarkoitan, koska etelässä joudutte suurimmaksi osin vierailemaan, sikäli kun mielii kartuttaa ottelukokemusta.

En missään nimessä koe, että etelä-suomesta tulevat olisivat jotenkin täytemateriaalia meidän kisoissamme. Ikävää jos näin koet asian olevan. Thainyrkkeily on suomessa marginaalilaji ja otteluiden saaminen vaatii aina seurojen välistä yhteistyötä/joustamista puolin ja toisin. On todella hienoa, että tänne Joensuuhun on tulossa 9-10 ottelua ja olen tästä kaikille seuroille kiitollinen, ketkä kisoihin osallistuu. Tämä myös tarkoittaa sitä, että teemme omiemme ottelijoiden kanssa vastavierailun meitä auttaneiden kisoihin. Yhteistyöstä ehdottomasti hyötyy siis kaikki.

Toivoisin että vastakkainasettelua maantieteellisen sijainin perusteella pyrittäisiin välttämään.