Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009 Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

#66106

annabel

Jäsen

@tku wrote:

p#####e.

12 vuotta sitten Suomi oli MM-kisojen 2. paras maa ja 5:n vuoden päästä liitto voikin laittaa MM-kisoihin pelkän tuomaridelegaation, jos taso nousee tätä tahtia.

Mitä tällä logiikalla voidaan sitten päätellä esim. Ruotsin thainyrkkeilyn MM-kisakokoonpanosta seuraaville vuosille?

Viime vuonna Suomen naiset voittivat 1 hopean ja 1 pronssin. Tänä vuonna ammattilaisottelijoita oli lähes kaikissa naisten painoluokissa ja Suomi paransi silti tulostaan 2 hopealla. Vrt. Ruotsi saavutti Koreassa viime vuonna naisissa 2 kultaa, mutta tänä vuonna 1 hopea, sekä muutama 3-tila, vaikka Ruotsilla oli edustajia melkein kaikissa painoluokissa.

Uskon, että Ruotsi lähettää kaikesta huolimatta vielä suuremman joukkueen ensi vuonna. Siellä hopean päälle kun ei kirota.

Jotta Suomi voi menestyä jatkossa näissä kilpailuissa, tarvitaan ottelijoilta suurta motivaatiota ja omistaneisuutta lajille, jotta on mitään mahdollisuuksia voittaa muita maita, joilla on suuret rahakoneistot ja/tai isot pamput IFMA:n leirissä. Näitä maita ovat mm. Marokko, Puola, Ukraina, Valko-Venäjä, sekä jotkut erityistapaukset kuten tänä vuonna USA tosi-tv-tähdellään. Eikä näiden voittamiseen riitä valitettavasti selvä voitto, vaan ylivoimavoitto.