Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009 Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

#66074

mb

Osallistuja

@Naakan sähköposti wrote:

Suomalaiskuulumisia kisoista:

Kisat alkoivat eilen punnitusten ja arvontojen osalta jonka suomen joukkue kokonaisuudessaan läpäisi.

Tänään otelut alkoivat avajaisseremonioiden jälkeen 3 kehässä. Kehät oli jaettu A- ja B-sarjan miehille ja yksi naisille. Merkille pantavaa oli mm. sarjan -71 kg erittäin kova taso, jossa valkovenäläinen tyrmäsi thaimaalaisen heti alkutunnusteluissa ja yksi ennakkosuosikki Ruotsin Öberg putosi avausottelussa jatkosta ukrainalaista vastaan.

Nyt ensimmäinen varsinainen kisapäivä takana.

Mappelan sarjassa -54 kg on kaiken kaikkiaan neljätoista ottelijaa. Tässä sarjassa Mappelan oli tarkoitus tänään kohdata Suomalaisille ennestään tuttu ruotsin Mikaela Melante. Ruotsalainen ei kuitenkaan läpäissyt aamun punnitusta, joten Mappela toiselle kierrokselle WO-tuomiolla.

Katrun sarjassa jossa osallistujia on 10, tarvitaan 3 otteluvoittoa voittoa finaaliin pääsemiseksi. Katru arvottiin suoraan toiselle kierroksella, jossa häntä vastaan asettuu Usalainen TV-tähti Miriam Nakamoto.

Anna aloittaa ottelu-urakkansa huomenna sarjassaan -67 kg. Avausottelussa Anna puntariin joutuu Ranskan Saidan Atmani. Sarjassa on ottelijoita 7, joten mestaruuteen tarvitaan 3 voittoa.

Miran avausvastustaja lähipäivinä tulee Belgiasta. Miran ja avausvastustajansa Haenen Gitten lisäksi sarjassa on 4 muuta ottelijaa. Mirallakin oli onni myötä arvonnoissa ja äänet arvottiin suoraan välierälohkoon.