Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Spekulaatiota MM09-kisajoukkueesta Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

#66160

tku

Osallistuja

– Aalto jättää kisat väliin.
– Kinnusta oli kysytty kisoihin, mutta ei halua lähteä.
– Liitto ei kustanna Luukkasen matkaa kokonaisuudessaan (eikä seuramme maksa), joten Pasi ei lähde kisohin.

Voisiko päätuomarin pudottaa kisakoneesta tällä reissulla, että saataisiin rahaa ottelijoiden kuluihin (taitaa olla jo myöhäistä)? Simo on jo niin monet MM-kisat kolunnut, kehittynyt tuomarina ja nähnyt systeemit, että tuskin liiton etu vaatii miestä joka ainut kerta paikan päälle. Mahdolliset sääntöpäivitykset sun muut asiat tulisivat varmaan huoltajien mukana Suomeen. Kuulemma Simo vaatii oman huoneen ja iltapalat erikseen, että vähän turhan kallis delegaation johtaja näin laman aikaan.

Liiton asioista mitään tietämättömänä on mukava sivusta huudella, joten huutelen vielä sellaista, että korottakaa liiton jäsenmaksua seuroilta, jos se on sen satasen. Potkunyrkkeilyliitolla jäsenmaksu on kuulemma 350 euroa, tuo ei varmaan meidän isoille ja keskisuurille seuroille tuottaisi maksuvaikeuksia. Sitä vaan, että tuollaisella rahalla saatais parin ottelijan matkat jo maksettua.

Mutta näillä puheilla yritetään lähettää Turusta ensi vuonna nuorukaisia MM-kisojen B-turnaukseen.