Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Spekulaatiota MM09-kisajoukkueesta Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

#66167

putsi

Osallistuja

Naisten MM-joukkuen runko on ollut tiedossa jo ennen tämän vuoden EM-kisoja, toki muutoksia on tullut.
Vuoden alussa (SM kisojen jälkeen) on kysytty valmentajilta (joilla on valmennettavana kv-tason ottelija tai ottelijoita) mitkä ovat heidän kauden tavoitteet, niiden mukaan on lähetty rakentamaan joukkuetta (ketkä ovat käytettävissä) ja pärjäävät kisoissa.
Viisi tyttöä ilmoitti päätavoitteekseen MM -09! , yksi niin pitkälle kuin eväät riittää (kv-matseja) ja yhtä eivät amatööriturnaukset kiinnostaneet ( koska tavoitteet ammattilaiskehissä) muilla oli koulu/työesteitä, jotta olisivat voineet panostaa tarvittavan määrän thainyrkkeilyyn (100%!).
Gia ja Frauke olivat kaksi ottelijaa jotka jäivät pois MM-09 joukkueesta. Frauke valitsi koulun/työn tällä kertaa, eikä ehtinyt antaa tarvittavaa näyttöä kehityksestään. Gialta tämä oli hyvä kausi (ei kuitenkaan ihan vielä -60kg MM ykköstä haastamassa näillä näytöillä) jos/kun kehitystä tulee niin ollaan pistämässä -60kg huippuja nippuun.
Viikko PM kisojen jälkeen (kuukausi kisoihin) löytyi vielä kahdella tuoreella mestarilla innostusta MM-09 kisoihin. Naisten päävalmentajana olen iloinen, että uusia innokkaita kv- tason ottelijoita tulee. Ilmoitinkin ottelijoiden valmentajalle että maajoukkue paikka (näytönpaikka) on ensivuodelle.
PM-kisat eivät olleet näyttö/automaattinen lippu MM-kisoihin kenellekään naisottelijalle, kaikki valmentajat myös tiesivät sen.