Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Spekulaatiota MM09-kisajoukkueesta Vs: Re: Thainyrkkeilyn MM-kisat Bangkok 27.11-5.12.2009

#66170

swede

Osallistuja

Ensiksi: Bodil Frickin ottelusaldo ennen PM -kisoja on thainyrkkeilyssä :
6 ottelua 2 voittia ja 4 tappiota . En oiken tiedä mistä ne muut 25 ottelua on tullut mutta ei ole missäään ruotsin liiton rekistereissä ainakaan.

kiinostavva lukea keskustelua MM-kisoista. Ajattelin vaan keroa kuinka ruotsissa tehdään , kun meillä on ainakin omasta mielestä hyvin sujuva systteemi.

Ruotsin mestaruuskisat ovat karsinat mm-kisoihin.
Voittaja on ainakin varma saada paikka otella b-luokassa. Hallituksella on viimeinen sana päätää jos otelija on sellaista tasoa että pärjää otella A-luokassa.

Jos voittaja otellee A-luokassa niin yleensä kakkonen saa paikan b-luokassa kokemusta hakemaan. Jos voittaja on niin kokematon että ottelee b-luokassa tai ei muusta syystä osallistu niin hallitus voi pästää toisen ottelijan A-luokaan. Sama jos paikka jää vajaa b- luokassa tai naistaen sarjassa.

Liito tukee vuoden mestaruuskisan voittajia noin 200 euroa ja lopput kustantaa ottelija itse tai ottelijan seura.

Liito maksaa osallistumisen täydellisellisesti ( matka + hotelli) liiton päätuomarille ja vielä muille vuoden aikana aktiivisille olleiele tuomareille. Näihi kisoihin lähetetään kaksi tuomaria.Tämä on hyvä tilaisuus liiton tuomareile hakea kansainvälistä kokemusta.

En tiedä onko tämä mitään suomelle, mutta meillä tämä järjestys ainakin sujuu hyvin, ja tulee myös suuri ottelijamäärä mestaruuskisoihin.