Vs: Re: Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen Vs: Re: Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen

#68635

Fist

Jäsen

@MTV wrote:

@Fist wrote:

En toki ole hyökännyt henkilökohtaisella tasolla mihinkään suuntaan. Ihmettelin vain, että oma “objektiivinen” näkemyksesi ottelun kulusta menee tuomareiden yli. Jos ottelit mielestäsi kipeänä ja hävisit sen vuoksi niin suosittelen, että jatkat vielä uraasi. Eihän sitä tiedä vaikka saisit joskus revanssin??? Leikki leikkinä, nyt kannattaa keskittyä valmennukseen ja muiden otteluiden kommentointiin. Näissä sinulla Pekka voi olla enemmänkin annettavaa. Näihin muihin kommentteihin en ota sen kummemmin kantaa, mutta sen sanon, että jokainen joka SM-kehään nousee on jo jollain tavalla voittanut…ainakin pelkonsa ja punnituksen. Itse kyseisen tason kisoissa yhdeksän kertaa käyneenä sen tiedän.
Niin ja nimimerkki on henkilökohtainen ja sen “turvassa” esitän mielipiteeni. Kun seuraavan kerran näemme niin nykäisen sinua hihasta. Keskustelkaamme sitten asiasta, jos asia sinua sillon vielä kiinnostaa.

Miten niin oma näkemykseni menee tuomareiden yli ? En kritisoinut Mikon 3-0 voittoa mielestäni millään tavoin ? Sen kummemmin en aio ottelua enää tässä muutenkaan arvioida. Totean vain, että kuntoni olisi varmasti riittänyt paremmin, ellen olisi sairastunut ja siltä pohjalta viimeiset erät olisivat olleet varmasti ainakin hiukan tasaisemmat.

Mitä taas tulee kilpaurani jatkoon, niin se on poissuljettu vaihtoehto. Olen siitä samaa mieltä, että tämän ikäisen äijän on jo aika siirtyä sivuun kilpakehistä, vaikka mukavaa se onkin ollut ja olisi vielä varmasti jatkossakin. Onkin ollut mahtava kokemus otella thainyrkkeilyn suomalaisia huippuja vastaan. Ikäni vuoksi nämä olivatkin jo ennalta määritelty viimeisiksi kisoikseni. Tarkoitus on siis keskittyä jatkossa ainoastaan muiden valmentamiseen ja heidän otteluidensa kommentoimiseen, kuten suosittelit. Mukava kuulla, että katsot minulla olevan sillä saralla jotain annettavaakin.

En sitten tiedä, että mikä sitten on sinun moraalisi mukaista nettietikettiä, mutta mielestäni siinä vaiheessa kun keskustelu koskettaa henkilökohtaisella tasolla jotain tunnistettavaa henkilöä, niin silloin olisi aika reilua ilmoittaa myös omakin henkilöllisyytensä. Tai ainakin se olisi suoraselkäisempää toimintaa kuin huudella nimimerkin takaa. Jos kanttisi on riittänyt osallistua yhdeksän kertaa SM- tason kilpailuihin kamppailu-urheilussa, niin ihmettelen suuresti, että se ei kuitenkaan riitä oman nimesi ilmoittamiseen nettikeskustelussa ?

Mutta eipä siinä mitään. Omalta osaltani tämä oli tässä. Hyvää jatkoa sinulle.

Pekka

Edit: Lainaus kuntoon.

Nettietiketti on juuri se mitä näillä keskustelufoorumeilla toteutetaan. Se ei ole välttämättä sitä, että OMALLA nimellä kommentoidaan OMAA ottelua ja arvostellaan tuomareiden toimintaa…
Mutta se siitä ja tämä oli osaltani tässä.
Hyviä “eläkepäiviä” Pekka ja voimia.