Vs: Re: Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen Vs: Re: Thainyrkkeilyn SM-karsinnat 2011 + ilmoittautuminen

#68640

Fist

Jäsen

@Zamppa wrote:

Vaikea hahmottaa mikä tässä hommassa hiertää. Pekka on kirjoittanut seuransa sivuille kuvauksen matsista minkä hävisi. Kirjoittaa, että hävisi tiukan ottelun ja se harmittaa mutta ei missään kohdassa nähdäkseni hauku tuomarityöskentelyä. Onko tuo oma näkemys ottelun kulusta nyt kokeneelle nimettömälle kehäketulle liikaa ja ei ole hänen näkemyksensä mukainen vai mikä? Itse ainakin pidän vain hyvänä asiana, että näitä kuvauksia edes joku viitsii kirjoittaa. Erittäin mukavia lukea varsinkin näin, kun ei toiselta puolelta maapalloa päässyt otteluita seuraamaan. Tottakai jokainen ottelukuvaus on sen kirjoittajan näkökulma matsista, mutta ei kai niiden kirjoittaminen nyt minkään nettietiketin vastaista ole? Ja foorumillehan voi aina kirjoittaa sen oman vastineensa/näkökulmansa matsin kulusta, jos tuntuu, että siihen on tarvetta.

Jos sinulla on jotain vaikeuksia luetun ymmärtämisessä niin alla on Pekan omaa kommentointia hänen omasta ottelustaan. Lihavoin ne asiat, jotka minua kummastuttavat.

1. Erä:
Ottelun ensimmäinen erä lähti tarkkaillen käyntiin. Tempo oli aika matala ja molemmat testailivat etupäässä vastustajaansa. Mitään mullistavia osumia ei kumpikaan saanut, kunnes Pekka onnistui lähiottelussa sitomaan Tirrosen hyvin ja vetämään pari kertaa polvella päähän. Pekka oli matalatempoisessa erässä kaksikosta kuitenkin hivenen osuvampi ja vei niiden avulla useampia tilanteita. Erä Pekalle.

2. Erä:
Toisessa erässä Pekka olikin sitten jo selkeästi kaksikosta osuvampi. Pekka sai sisään selkeästi puhtaammat ja kovemmat osumat niin lyönneillä, potkuilla kuin polvillakin. Erässä nähtiin näyttävä hyppypolvikin joka löysi tiensä läpi Tirrosen suojauksen, mutta jäi hiukan liian alas ja liian voimattomaksi, että siitä olisi ollut Mikolle suuremmin haittaa. Erä selvästi Pekalle.

3. Erä:
Kolmas erä jatkui siitä, mihin toisessa jäätiin. Pekka vei suurimman osan tilanteista, vaikka Tirronenkin saikin muutaman hyvän kyynärpään sisään. Erä jälleen selvästi Pekalle.

4. Erä:
Sitten tapahtui se, mitä ennakolta pelättiin. Flunssa verotti Pekan voimia sen verran, että kunto alkoi katketa. Tirrosellehan tämä sopi ja hän alkoi painaa päälle. Mikko ei saanut kuitenkaan mitään niin pahoja osumia perille, että olisi saanut Pekan vaikeuksiin, mutta tilannevoitot menivät erittäin selkeästi Mikolle. Erä Tirroselle.

5. Erä:
Homma jatkui siitä mihin neljännessä jäätiin. Tirronen heilutti tahtipuikkoa ja Pekka yritti pysyä perässä. Viidennessä erässä Pekka laittoi viimeisillä voimillaan kuitenkin paremmin kampoihin kuin neljännessä ja sai vietyä lukuisia tilanteita itsekin. Erän näyttävintä antia olivat Pekan pysäytyspotkut, jotka löysivät kerta toisensa jälkeen tiensä Tirrosen kasvoihin. Erä siitäkin huolimatta selkeästi Mikolle.
Sitten odoteltiin jännittyneenä tuomion julistamista. Ottelu oli ollut tasainen. Pekka oli vienyt alkuerät kohtalaisen selkeästi ja Mikko viimeiset kenties jopa vielä selkeämmin.

Edelleenkin Pekka vei selvästi matsin kertomuksensa perusteella. Pekka sai vielä vettä myllyyn, kun muutama hännystelijä kävi häntä peesailemassa ja lohduttamassa 😥 hävityn matsin jälkeen. Tuomarit siis tekivät TAAS työnsä huonosti ja jakoivat oikeuttansa väärin. Mutta eipä se olisi ensimmäinen kerta Pekan ottelussa…

Mooses kirjoitti itsestään samaan malliin (kirjoitti kolmannessa persoonassa juttuja itsestään). Tarina ei kerro sitä, että oliko Mooseksella joku henkilö joka niitä hänen tarinoitaan ja kokemuksiaan kirjoitti. Miten tämä Mooses tähän sitten liittyy? Se selviää, kun luet vielä kerran Pekan tarinointia.

-“Hän on suurenmoinen!”
-“Kuka?”
-“No Te!”
-“Ai Hän…”
🙂