Vs: Re: Turku Fight V 14.9.2013

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Turku Fight V 14.9.2013 Vs: Re: Turku Fight V 14.9.2013

#73260

tku

Osallistuja

Heidi Vuoma otti voiton kaikin tuomariäänin. Tyylilleen uskollisesti Vuoma pisti heti tuulemaan ja tuulta riittikin loppuun asti. Välillä Ratilainen oli saada polvesta päähän, mutta selvisi pihtilinkkutilanteista kuin ihmeen kaupalla.

Daniel Forsberg tyrmäsi Mikko Soikkelin 4. erässä. Jo ensimmäisessä erässä nähtiin lattiaanlyönti, kun Forsbergin kova takakäsi tavoitti Soikkelin pään, mutta kello pelasti sillä kertaa joensuulaisen. Toinen erä meni Forsbergin paikkojen katseluun ja Soikkeli pääsi takaisin ottelun rytmiin. Kolmas erä pelattiin yhteen maaliin. Kyynärpäitä tuli ala- ja yläkautta, suoria ja koukkuja mosahteli perille. Neljäs erä meni jo tarpeettoman rankaisun puolelle, kun Soikkeli hoippui pitkin köysiä iskumylläkässä ja lopulta Forsbergin kova vartalokoukku päätti kokemattomamman Soikkelin pitkittyneen kärsimyksen.

Jussi Pirttikankaan vaparipro debyytti sujui siihen asti loistavasti, kunnes ekan kovan painin jälkeen Kemin rocky rupes kaasuttaa. Sitä ennen “pysty” oli suorastaan dominoivaa. Pirttikankaalle joka tapauksessa iso papukaijamerkki pistetappiosta huolimatta ja loistavasta kehääntulobiisistä vielä toinen papukaijamerkki kaupan päälle.

Järjestelyt toimi hyvin ja porukkaa oli pirusti.

Tulokset:

Molemmat ottelut käytiin 5x2min.
57kg Heidi Vuoma, Oulun kamppailuklubi vs Milla Ratilainen, MMA Joensuu 3-0
81kg Daniel Forsberg, Turku TBC vs. Mikko Soikkeli, MMA Joensuu KO4 (vartalolyönti)