Vs: Re: Turku Thaiboxing Night 29.11.2014

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Turku Thaiboxing Night 29.11.2014 Vs: Re: Turku Thaiboxing Night 29.11.2014

#74365

P.L.

Jäsen

Eliaksen ja Goralin matsi saattoi olla yksi vuoden parhaita thainyrkkeilytaistoja Suomessa. Kokoetu (n. 170 cm vs. 185 cm ja edellisen päivän painot vetämättömänä n. 68 kg vs. vetäneenä 69 kg) ja kokemusero (kaiken kaikkiaan 16 ottelua vs. 16 ammattilaismatsia) huomioon nähden Elias otteli erittäin hyvin kolmen vuoden takaista Venäjän kakkosta vastaan. Nopea Goral näytti hetkittäin väsyvän, kunnes laittoi jälleen prässin päälle. Venäläisen kyynärpääiskut viuhuivat onneksi enimmäkseen ilmassa, kun Granath väisti sivuun ja pääsi tilanteista lempiharrastuksensa pariin, eli vääntämään kilpaa. Siinä kilpailussa raastettiin puolin ja toisin, eikä reipasta lyömistäkään säästelty. Jälkiviisaana voisi sanoa, että muutamalla selkeästi viedyllä potkutilanteella voitto olisi saattanut tulla Turkuun, mutta pääasia on, että Elias sai kovan ottelun.

Granath on ottanut kolme viimeistä matsiaan 69 – 71 kilon sarjoissa, mutta jatkossa yläraja tulee olemaan 67 kiloa. Kiitos muuten HTBC:lle valmennusavusta!

Tapahtuman järjestäjä “Soolo” Salminen järjesti illan yllätyksen myös kehässä ja voitti vapaaottelutähti “Tipi” Hirvikankaan. Tipillähän on nyrkkeilypohja lapsuudesta ja herra on käynyt usein sparraamassa thainyrkkeilyä TTBC:lla, joten ns. pystyotteleminen ei ole hänelle vierasta. Valtaosa ihmisistä varmaan odotti, että Tipi lyö kokemattomamman Soolon tajuttomaksi kanveesille, mutta toisin kävi. Salminen häiritsi Tipiä pysäreillä ja potkuilla keskelle sekä alas. Suojauskin oli tiivis, eikä Tipin vaaralliset koukut löytäneet Soolon päätä.

Kaiken kaikkiaan oli ihan asiallinen tapahtuma. Yökerho ei ole paras mahdollinen paikka tapahtuman järjestämiselle, mutta homma toimii niissäkin, kuten eilen nähtiin.

Täällä vielä Harri Niemisen raportti kaikkien turkulaisten otteluista:

http://www.ttbc.fi/2014/11/30/ttbn-voittoja-ja-tappioita-turkuun/

edit: typo