Vs: Re: XPLOSION 7: Wakeling VS Levin

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut XPLOSION 7: Wakeling VS Levin Vs: Re: XPLOSION 7: Wakeling VS Levin

#71102

Chitalada

Osallistuja

@tku wrote:

Shit happens.

Kai se pistetuomareiden on tultava kertomaan noin suoraan oma mielipide, kun siellä uhataan vetää turpaan tuomareita matsin jälkeen. Missään en ole havainnut kulissien takana sellaista tappeluvalmiutta kuin briteissä.

Britit ovat tietääkseni ainoita, jotka ovat tapelleet MM-kisoissa hotellilla.

Nyt menee kyllä kritiikki väärään paikkaan, tai ainakin yleistykseksi. Meillä on nopean laskun mukaan ollut matsaajia Englannissa 6 kertaa, pääasiassa eri paikoissa ja Irlannissa ( missä brittejäkin) pari-kolme kertaa ja niitä on käynyt vieraina täällä. Joka paikassa on ollut asiallisia tyyppejä, eikä pukuhuoneessa, tai matsien jälkeen, ole mitään agressiivisuutta nähty tuomareita, eikä muita kohtaan, mikä olisi jäänyt mieleen. Eikä mitään muutakaan negatiivista sanottavaa heistä noilta reissuilta, tai arvokisoista, tai Thaimaasta, missä brittejä ollut samoissa paikoissa.
Eräässä paikassa ne tuomarit olisivat kyllä ehkä ansainneet jonkun mielestä turpaansa, mutta ei sitä heille kukaan silti sanonut, pukuhuoneessa kaikki vain totesi, että täällä tämä touhu on aina tätä 😀 😀 😀
Yleensäkään ei voi yleistää brittejä, se thainyrkkeily-yleisö ja -väki muutenkin on hyvin erilaista esim Leedsissä, kuin vaikka etelän Paigntonissa, tai Bournemouthissa.