12.6.2014 Gibu Fight Night, Daniel Landa vs Riku Immonen

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 12.6.2014 Gibu Fight Night, Daniel Landa vs Riku Immonen

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 40)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41703

  tku

  Osallistuja

  Thainyrkkeilyn entinen ammattilaisten ja amatöörien maailmanmestari 15 vuoden takaa, Riku Immonen (40v) tekee paluun kehään, kun hän kohtaa kesäkuun 12. päivä Prahan Tipsport areenalla maassaan erittäin tunnetun tsekkilaulaja Daniel Landan (45v).

  Puolitoista miljoonaa levyä myynyt Landa ei ole kokenut kamppailija ja hänellä on vain yhden ottelun kokemus. Kesäkuinen ottelu on yksi hänen kymmenestä haasteestaan, jotka hän on asettanut itselleen. Muita haasteita ovat esim. tiikerihaiden seassa uiminen, rallin mm-sarjassa 4. sijalle sijoittautuminen, konsertin pitäminen 100 000 ihmiselle jne.

  Samalla kortilla ottelevat mm. Catalin Morasanu, Ondrej Hutnik, Thomas Hron, Jiri Zak. Illan vetonaulaksi ja kommentaattoriksi on tulossa Jerome Le Banner. Prahan tipsport jäähallin kapasiteetti on 13 000 katsojaa.

  Landan ja Immosen kohtaaminen otellaan ammattilaissäännöin ja -suojin 5x2min sarjassa -78kg.

  Tapahtuman kotisivut: http://www.gibu-fight-night.cz/

  Daniel Landan facebooksivut: https://www.facebook.com/pages/Daniel-Landa/22487394100

  [youtube:9w2g9t2c]http://www.youtube.com/watch?v=IPOFsUD64ow[/youtube:9w2g9t2c]

  #74054

  JL

  Jäsen

  Mikäs tässä syksyssä nyt oikein on kun kaikki tuntuvat tekevän näitä comebackejä?

  Ehdotan, että kyseinen ottelu siirretään Helsinki Fight Night tapahtumaan niin se kyllä kruunaisi sen tapahtuman…

  Muistakaahan videoida ottelu!

  #74055

  turmiola

  Osallistuja

  Tulosveikkaus: ekassa erässä kyljestä ilmat pihalle. Rocktähdeltä.

  #74056

  thaiviking

  Osallistuja

  Sama

  #74057

  makes

  Osallistuja

  Tsemppiä vääntöön! Kyljestä lähtee, mut myöhemmässä erässä, koska Riku haluaa pitkittää ottelua?
  Joko ne on alkanu painostaa, että häviit niinku isossa maailmassa konsanaan? 🙂

  #74058

  tku

  Osallistuja

  Joo, pyynnöstä pitkitän matsia erällä, jos se on ihan talutettava. Mutta jos tuntuu, että tässä saattaa käydä huonosti, niin sitten kaikki peliin. Konttaamaahan se Landa on laitettava vartalosta tai päästä, mutta ei se silti ole helppo paikka hypätä kehään 15v jälkeen ja vetää koheloaloittelijaa jalkapöydällä kyynärpäähän miedoissa adreissa. Varmasti on hankalampi rasti mitä nyt luulen, mutta nyt jo tiedän että tämä oli vika kerta kun kisaamaan lähden.

  Kyselin hiukan ennakkotietoja: Kaksi tuhatta ennakkolippua on jo myyty. Landa on Tsekkien yksi suurimmista artisteista. Tuota musavideota on katsottu jo 239 000 kertaa.

  #74059

  makes

  Osallistuja

  Ei varmasti helppoa ole, koska kaveri saa myös fiilistä porukasta aika paljon. Mutta eiköhän tuo hoidu! Tsemppiä!

  #74060

  tku

  Osallistuja

  Fight Club Newsille antamani haastattelu muutaman viikon takaa.

  How long have you not fighting? and what was your last fight?

  My last muay thai fight was in november 1999. I defended WMC World title in Finland against Australian Luke Kempton victoriously.
  In 2001 I participated in the Finnish Boxing championships and got a silver medal.

  So 15 years out of muay thai ring and 13 years out of boxing ring.

  What do you know about Landa and have you seen his videos?

  Before this, I had no knowledge of him. With the help of google I read that this fight will be part of his tour, for reaching 7 different goals.
  I have seen his training videos, unfortunately those videos do not show much of his training.

  I heard you say that you have to be afraid of his punches? is it true?

  I have never said that. Czech press make up this story, so they would have something to write. My feelings are far from scaring, I feel very honored that Czech promoters gave me the one last shot to be in the ring!

  How long will you prepare for the match?

  Finnish Muay Thai Association send me email in february, that Czech’s are looking for old champion for a fight. I immediately contacted the promoter, runned to the gym and started training! Before that, I have not trained at all, just coached my fighters and sparred a little bit time to time. Couple days later we had a deal with the promoter and so it began. I have trained since for 8 weeks and I had a minor muscle injury on my leg, which didn’t stop me, since I could punch a bag standing on one leg. Since I have just turned 40, this is very nice project for me!

  It will be exhibitions, or a real fight?

  At first I thought that they would have an exhibition fight, but no. It’s real fight, no protection, full muay thai rules. Elbows and everything!

  How many kilograms you have to put down till the match?

  I have lost 7 kilos and still I need to lose 6 kilos.

  Do you believe in magic that can possibly be defeated you or by something other than fighting skills opponent?

  If it’s not a polonium in the sushi, otherwise no. Magic, luck or good day has nothing to do with this.

  You’ll lose intentionally for money?

  No, of course not!!!

  Does your match some response in Finland?

  Yes, some. Mainly my friends and people at the gym are interested. But I have not contacted yet any fight journalists.

  Daniel Landan haastattelu.

  [youtube:idw1bqsc]http://www.youtube.com/watch?v=HRB0Ugyj_7w[/youtube:idw1bqsc]

  Aika paljon tulee google osumia tästä matsista tsekkilehdistä jne.
  https://www.google.fi/#q=%22daniel+landa%22+riku+immonen&start=0

  #74061

  Ana

  Osallistuja

  Oma tulosveikkaukseni poikkeaa turkulaisten vastaavista, koska he eivät uskalla veikata oman salin miestä vastaan ja muutenkin foorumilla arvostetaan Rikua.

  Landa osoittautuu heti ottelun alkusekunneista saakka varsinaiseksi tekniikkataituriksi ja saa Rikun itsevarmat voimahyökkäykset näyttämään hitailta ja kömpelöiltä. Ensimmäinen erä menee Landalle hänen dominoituaan erää suvereenisti taidokkailla väistöillä ja täydellisesti ajoitetuilla pysäreillä. Landalla ei ole edes hiki, Rikulla on. Erätauolla Lindström antaa ohjeiksi. Lyö sitä turpaan, täysillä!

  Toisessa erässä Landan dominointi jatkuu. Hän vaihtaa sen verran taktiikkaa että alkaa nyt hakemaan tehokkaita vastahyökkäyksiä taitavien väistöjen jatkoksi. Myös kärrynpyöräpotku Landalta nähdään, jonka juuri ja juuri väistettyään Riku hymyilee ja nyökkää pari kertaa itsevarmasti. Landa on vain liian taitava ja liian nopea. Toinenkin erä Landalle. Erätauolla Lindström ei keksi enää mitään ohjeita, mutta toistelee Tuntemattomasta sotilaasta muistamiaan Rokan lausahduksia, joilla yrittää saada Rikut syttymään.

  Kolmas erä alkaa lupaavasti kun Rikun hollantilaistyylinen koukku-koukku-alapotku-kombinaatio horjuttaa Landaa ja häntä selvästi sattuu. Tilannetta seuraa heti neljän askeleen juoksualapotku, jonka voimasta Landa kaatuu maahan. Landan kulmamiehet protestoivat tuomarille näyttäen kyseessä olleen laiton kamppi. Landa näyttää ensimmäistä kertaa matsin aikana että hänkin on vain ihminen ja täysin lyötävissä. Riku jahtaa Landaa ympäri kehää alapotkuilla, mutta erä loppuu Rikun kannalta kesken.

  Lindström hyräilee erätauolla Rikun korvaan Veteraanin iltahuudosta kaksi ensimmäistä säkeistöä ja kertosäkeen neljä kertaa kunnes neljäs erä starttaa http://www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ

  Neljännessä erässä molemmat ottelijat ovat selvästi väsyneen oloisia ja he tanssahtelevat taidokkaasti ottelumusiikin tahtiin kummankaan tekemättä aloitetta hyökkäykseen. Landa ehdottaa thai-tyylisesti että that’s it my friend? Riku ei vastaa kättely-yritykseen. Tuomari yrittää saada ottelijat ottelemaan ja huomauttaakin heitä passiivisuudesta, mutta selvästi nyt kerätään voimia viimeiseen erään.

  Viimeisellä erätauolla Lindström muistuttaa Rikua Simo Häyhästä, Raatteen tiestä, Summasta, Tali-Ihantalasta, Rukajärven tiestä ja Kannaksen suurhyökkäyksen rohkeista pst-miehistä. Viimeinen erä alkaa…

  Molemmat ottelijat ovat päättäneet laittaa viimeiseen erään kaikkensa. Blokki-kontrauksia ei enää ole vaan nyt lyödään koukkuja ja vedetään alas. Nyt vaihdetaan isku iskusta, potku potkusta. Kumpikaan ottelija ei välitä enää torjua tai väistää vaan nyt vain tyhjennetään kaikki kohti vastustajaa. Ottelijat vetävät vuorotellen iskusarjoja kummankaan osoittamatta murtumisen merkkejä. Yleisön joukossa istuva Václav Havel nousee seisomaan ja monituhatpäinen yleisö seuraa häntä. Kongi soi, mutta iskuhumalassa olevat ottelijat eivät kuule sitä vaan jatkavat toistensa takomista kunnes tuomari tulee väliin ja erottaa heidät: -It’s over guys, what a great battle! Ottelijat halaavat toisiansa. Kuitenkin sillai miehekkään varovaisesti. Riku kuiskaa Landan korvaan: -Good, johon Landa vastaa: -Good.

  Pistekorteille mennään.

  #74062

  Dmoz

  Jäsen

  Tästähän kehkeytyi mielenkiintoinen ottelu!
  Eli revanssia odotellessa?

  #74063

  tku

  Osallistuja

  Anan raportti on varmasti tarkin ennustus mitä löytyy! Ottelun majority decisionista puhutaan prahalaisten taksikuskien keskuudessa pitkään.

  After Fight partyn live Stream on jo auki.

  #74064

  tku

  Osallistuja

  11 vuorokautta otteluun.

  http://www.super.cz/266039-pripravy-pred-rezbou-daniel-landa-si-tri-tydny-pred-silenym-zapasem-v-boxu-saha-na-dno.html

  Teksti: Googlen kääntäjä

  “That leaves just three weeks into the expected match between Daniel Landa (45 ) alias Rye and Finnish professional wrestler Rik Immonen (40 ) Tipsport Arena in Prague , where it will take into account several thousand spectators. Daniel admits that his body is no longer what it used to be, and in the last days , when the time is inexorably running out, realizes that in his 45 years there will not be any fun .

  Landa trains several hours a day and he reached up to beyond its limits , because the long-awaited match is a huge challenge for him . He even admits to getting nervous , and I’d like to stayed on his feet all three rounds . ” I’m not afraid of losing, but I will not give it away for free ! For me, winning coach and the rest is just on top. I hope I will not end in the first round , ” said the singer .

  Workout that Dan completes are really rough. Recently, there were media photos where the whole bloody face. The singer but too well aware that you can not do anything to break the match and do not seriously injured. ” It will be a celebration of Thai boxing , hype and sleight of hand , simply show,” said Landa . “

  #74065

  hekoheko

  Jäsen

  Kunnia molemmille mutta aika kova jannu toi Landa jos meinaa kaiken tolla listallaan tehdä. Mutta en jaksa uskoa että ammattilaiselle pärjää alkuunkaan kehässä, Riku vie.

  #74066

  tku

  Osallistuja

  Infoa niille, jotka ovat tulossa katsomaan Gibu Fight Nightia. Tapahtumasta ei ole nettistreamia.

  MAJOITUS

  Hotel Expo Výstaviště
  Za Elektrárnou 3
  170 00 Praha 7
  Česká republika

  Other bookings rooms can be arranged: sales@expoprag.cz
  Passwor for better price : GIBU

  Sales of VIP tables and tickets : Miss Lehotská Lucie +420721118992  11.6. KESKIVIIKKO

  5pm – 6,30pm – Press conference + weighing
  Place: VIP LOUNGE TIPSPORT Arena Prague, entry No.32
  Official weighing of all fighters + photo shoot + interview + book signing  12.6. TORSTAI

  Klo 17:00 – 20:00
  Tsekkien mestaruuskilpailuiden finaalit

  Red corner C.M.T.A. Blue corner

  -60kg 3*2min Muaythai
  Dvořáková Tereza
  Hakim gym Kladno FINÁLE MČR
  Juniorky Hamalčíková Denisa
  SKP Pelhřimov

  -63,5kg 3*2min Muaythai
  Cao Vilém
  MT Olomouc FINÁLE MČR Junioři Daniel Podrazil
  Macák’s gym Pardubice

  -82,55kg 3*2min Muaythai
  Boček David
  Hanuman gym Praha FINÁLE MČR Mazal Tomáš
  Jetsaam gym Brno

  -86,18kg 3*2min Muaythai
  Bajgar Petr
  Thaibox Devils Třebíč FINÁLE MČR Rashki Dmytro Macák’s gym Pardubice

  -63,5kg 3*2min Muaythai
  Moravec Radek
  MT Olomouc FINÁLE MČR
  muži Bednář Martin
  MT Brno

  -69,85kg 3*2min Muaythai
  Šrámek Jakub
  Reinders team Praha FINÁLE MČR Josef Talafous
  Gladiators gym České B.

  -72,57kg 3*2min Muaythai
  Savčák Zbyněk
  Thaibox Devils Třebíč FINÁLE MČR Jan Tichý
  Tik Tak Rokycany

  -76,2kg 3*2min Muaythai
  Schweidler Václav
  Reinders team Praha FINÁLE MČR Kozubovský Matěj
  Pitbul gym

  -79,38kg 3*2min Muaythai
  Nořinský Lukáš
  Thaibox Devils Třebíč FINÁLE MČR Bernard Plavec Tělovičná j. Sokol Dobříš-oddíl Thaiboxu

  -57kg 3*2min Muaythai
  Částková Petra
  Hanuman gym Praha SUPERFIGHT TBA

  -66,86kg 3*2min Muaythai
  Hung Manh Nguyen
  Lanna gym Praha SUPERFIGHT TBA  Klo 20:00 MAIN CARD –

  -70kg 3*3min+extra round K1 rules
  Martin Gaňo
  KTSO Praha J.V. – CZ Max Baummert
  Golden Glory Berlín

  -76,2kg 5*2min Muaythai
  Matouš Kohout
  MaXimus Team – TKBC Praha CZ Johan Beauséjour
  France

  -88kg 3*3min+ extra round K1 rules
  Cingel Miroslav
  Diamond gym Žilina SK Janosch Nietlispach
  Team Bonjasky

  -86,18kg 3*3min Muaythai
  Jiří Žák
  Hanuman gym Praha CZ Hicham El Gaoui
  Enfusion Team Maroko

  -86,18kg 3*3min + extra round K1 Rules
  Tomáš Šenkýr
  Diamond gym Žilina Jason Wilnis
  The Colosseum / Blacklabel

  -95kg 3*3 min + extra round K1 rules
  Ondřej SPEJBL Hutník
  Hanuman gym Praha CZ Danyo Illunga
  Team Bonjasky

  +96kg 3*3min+ extra round K1 rules
  Hron Tomáš
  MT Brno – CZ Catalin Morosanu
  Romania

  -78kg 3*2min Muaythai
  Daniel ŽITO Landa
  Hanuman gym Praha CZ Riku Immonen
  Finland  11pm – ???? AFTER PARTY – TOP GEAR BAR, Hybernská 31, Praha 1

  #74067

  tku

  Osallistuja

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 40)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.