19.2.2005 Muay Thai gaala Tukholmassa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 19.2.2005 Muay Thai gaala Tukholmassa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 32)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39570

  Anonymous

  Jäsen

  Kovat nimet täyttävät otteluiltaa Tukholmassa, jonne jo aiemmin kosiskeltiin maailmanmestari Petri Martinezia. Martinezin piti kohdata K-1 MAX säännöillä Ole Laursen. Tämän ottelun voittaja olisi kohdannut thaimaalaisen K1 Max voittajan Buakawin. Martinez joutui kieltäytymään ottelusta kovien työ- ja opiskelupaineitten vuoksi.

  Jarno Marila saattanee kohdata thaimaalais-ranskalaisen Chalunlapin, jonka otteita on nähty Suomessakin.

  Topi Helin sen sijaan sai kutsun lähteä sparrariksi WMC:n ammattilaisten maailmanmestaria Jörgen Kruttia vastaan viikon ajaksi.

  Ruotsalaiset ovat kutsuneet tuomareiksi tähän tapahtumaan kehätuomari Marco Niemisen ja pistetuomari Riku Immosen.

  #54692

  makes

  Osallistuja

  Chanlunlapissa on aika hyvin työsarkaa Marilalle, se ois kyllä hyvä matsi Marilalle.
  eikö Martinez joskus otellu tota Olea vastaan ja voitti?

  #54693

  Anonymous

  Jäsen

  Joo, Putsi voitti sillon PM:n keskeytyksellä.

  #54694

  Jikida

  Jäsen

  Perhana, siinä olisi ollut mahdollinen väylä rahakehiin…Laursen tyrmättiin tässä muutama päivä sitten Japanissa.

  No toivotaan, että edes Marila saa matsin.

  #54695

  Anonymous

  Jäsen

  Marila ei valitettavasti pysty osallistumaan tapahtumaan opiskelukiireitten vuoksi.

  #54696

  jannem

  Jäsen

  Huhupuheet sanoo myös että Jomhod saattaa puolustaa WMC-titteliään siellä…

  @administraattori wrote:

  Keskustelu titteleiden puolustamisesta jatkuu täällä https://muaythai.fi/forum/viewtopic.php?t=1303

  #54697

  jannem

  Jäsen

  Lisätietoa:
  Jomhod puolustaa WMC-liiton -72kg titteliään tukholmassa valkovenäläistä Arslan Magomedovia vastaan.
  Arslan on otellut useita otteluita Thaimaassa ja viime vuonna hän otteli mm. S-1 turnauksessa ja King’s birthday-juhlissa.
  Lisätietoja http://www.k-1.se (på svesnska)

  Arslanin pikkuveli Ramazan otteli Lumpinee Gaala 2:sessa Apichaita vastaan.

  Jomhod itse kuvaili pitkää valkovenäläistä kovaksi vastustajaksi ja on jo Thaimaassa aloittanut otteluun treenaamisen mm. pelaamalla jalkapalloa ja käymällä parturissa. Jomhod on nyt Suomessa ja King of the Ringin salilla potkutyynyjä on kulunut puhki tämän herran käytössä…

  #54698

  Anonymous

  Jäsen

  Topi Helin lähtee sparraamaan Vallentuna Boxing Gymin ukkoja vastaan. Menossa mukana ainakin Jörgen Krut ja Richard Nordstrand.

  #54699

  Anonymous

  Jäsen

  Ottelulistaa gaalasta:

  JÖRGEN KRUTH (SWE) vs SERGEI GUR (BLR) – WMC titteliottelu

  JOMHOD KIATADISAK (FIN/THA) vs ARSLAN MAGOMEDOV (RUS) – WMC titteliottelu

  (Titelförsvar om Jomhod’s WMC, mellanvikts världsmästarbälte -72,6 kg)

  CHAROENLAP (FRA/ THA) vs JIRI ZAK (CZE) – Chalunlap on tuttu mies Lumpinee gaaloista

  RICKKARD NORDSTRAND (SWE) vs VITALY AKHRAMENKo (BLR) – Rikkard kovan paikan edessä.

  Lisäksi vielä Ruotsin mestaruuskisojen finaalit. Eli todella kova Muay Thai gaala luvassa. Kaikki matsit ovat siis thainyrkkeilymatseja. En ole varma, mutta netissä luki, että Larry Lindvallikin saattaisia otella.

  Suomesta ei ottelijoita, mutta pistetuomarina allekirjoittanut ja kehätuomarina huippukokenut Marco Nieminen.

  #54700

  Ketäs tuonne on lähdössä katsomaan?

  Kimppamatka tiedossa?
  Missäpäin Tukholmaa tai Ruotsia matsit käydään?

  #54701

  armageddon

  Osallistuja

  Solnahallenissa niinku tavallisesti. Mä menen mut ei taida olla matkaseuraa ku pari tunnelbanapysäkkiä;-)

  #54702

  Anonymous

  Jäsen

  #54703

  Anonymous

  Jäsen

  Marcon kanssa on taas yks savotta hoidettu alta pois. Perjantaina oli RM-semifinaalit ja muutama finaali. Kovasti muuten ruotsalaiset kyselivät treenimahdollisuuksia Turusta sekä otteluita Suomesta. Olivat pitäneet leirittelyistä ilmeisesti siihen malliin. Sikaleirillekin haikailtiin. Katsotaan mitä tulee. Mutta perjantaina oli siis nuo karsinnat. Muutamilla ruotsalaistuomareilla oli aika eri käsitys voittajista kuin meillä Marcon kanssa, mutta ketään ei lynkatty. Yhden kohtalaisen keskinkertaisen naisten finaalin (nätisti sanottuna) jälkeen oli kaaosta ilmassa, kun tämän naisen valmentaja ja 50 fania olivat satavarmoja, että nyt tapahtui pahemman luokan oikeusmurha. Tjaa, 3-0 tuomio ja pistetuomarit olivat kolmesta eri maasta. Eikä meitä edes lahjottu. Tämän vuoksi suomalaiset tuomarit ovat kovassa huudossa tuolla, kun me vedetään homma tunteetta läpi, ilman että ketään suositaan, mutta niinhän se on täälläkin. Yks kaveri vedettiin ihan levyks ja pari keskeytettiin muuten. Lääkäri tuli ihan kädestä kiittämään yhtä kasiin laskua erään matsin jälkeen. Ruotsissa panostetaan vähän toisella tavalla ottelijoitten terveyteen, kerran vuodessa aivoskanni ja tätä rataa. Siellä jos olis tapahtunut tämä Yvel episodi, niin se laji kiellettäs samantien oli se mikä tahansa.

  Lauantaina oli sitten isommat kinkerit ja ekaks oli finaalit sekä 3 ammattilaisottelua. Ensiksi oli yksi naisten finaali ja se oli taas luokkaa “kyllä kävis huonosti jos meidän naiset laitettas vastaan”. Miesten finaalit parani loppua kohden. Pullakka Frank “se jätkä miltä meni nenä poikki ja silmät muurautui umpeen, mutta painoi päälle hulluna” näytti taas miten tahto ratkaisee. Hävis eka erän ja sitten alkoi kääntämään painostuksella/tahdolla matsia itselleen. Oli hauska kattoa, kun vahvempi kaveri taipui, kun Frank(enstein) painoi päälle, kuin, no, normaali suomalainen ottelija (suomalaista sisua ja vaatimattomuutta muuten arvostetaan lahden takana). Vaikka matsi päättyi 3-0 käsiä leviteltiin Malmön kulmassa, mutta olivat sitten tyytyväisiä kun kerrottiin paljon pisteet meni. Muistaakseni sain Frankin voittamaan pistein 49-48.

  Ekassa ammattilaisottelussa otteli Vähikselle ja mulle tuttu Jindrich “very strong” Velecky. Hän on siis se kaveri jota potkastaan päähän siinä gif-videonpätkässä Jyskylän sivuilla (näkyy täälläkin). Vastassa oli Chalunlap. Jindrich oli sellanen jäykkyys päällä, että vain bodiskisoissa pinnistettäs kovemmin. Lyönnit ja potkut lähti sellasella veivillä ja voimalla, että rennolla Chalunlapilla ei ollut ongelmia vetää jotain vastaan. Thaikun rento etujalan potku uppos koko ajan Jindrichin käsille, josta kasvoi loppuerissä pari pattia. Siinä olis taas joku kattonut, että vahva käsitorjunta, mutta Jindra ravisteli käsiään siihen malliin ja käänsi lopussa jo puolta, kun käsiin alkoi sattua. Chalunlap vei matsin aika helposti mun tuomaroinnin mukaan pistein 50-46.

  Sitten oli vuorossa Jomhodin WMC:n MM-puolustus ja vastassa oli Japanissa todella pahasti tyrmätty, mutta vahva Arslan Magomedov. Arslan oli Jomhodia pitempi ja shortseissa oli slogani Get rich or die trying. On se känstäräppikin tehnyt maihinnousun muslimialueille venäjälle. Mikäs siinä, mutta paljon ennemmin sitä katsoi Jomhodin harrasta Ram Muayta, johon en ikinä kyllästy. Täydellistä, sanoisin, eikä tippaakaan muuta, kuin se mitä pitääkin. Aina puhutaan, miten Jomhodille on laitettu vastaan ketä sattuu, mutta Ruotsissa on joka kerta vastassa ollut mies, josta ei tarvitse sanoa mitään negatiivistä. Ole Laursen, Wanlop ja nyt Magomedov. Otetaan me suomalaiset mallia jatkossa. Ottelu sitten alkoi kansallislaulujen jälkeen ja Jomhod joutui lähiottelussa selkeästi pistämään kaikki peliin, sillä Arslan oli myöskin vahva. Eka erä meni tasan ja heti näki, että nyt Jomhod joutuu tekemään täyden päivän. Toki tiedän, että Jomhodin hirveä rutiini ja todella luja voitontahto kääntää matsin lopussa, mutta mikäänhän ei ole niin varmaa kuin epävarma. Sitten toisessa erässä Jomhod hyppää Arslania kohti ja iskee takakädellä yläviistosta kyynärpään Arslanin päähän. Otsaan aukeaa heti valtava haava ja kehätuomari Stephan Fox (WMC:n koordinaattori) kutsuu lääkärin paikalle, vaikka heti näkee, että tämä oli tässä. Lääkäri sanoo heti että ei kannata jatkaa ja matsi päättyy siihen. Arslanin otsasta verta suihkuaa purona ja hän protestoi matsin päättymistä jostain ihmen syystä, sillä matsi olisi keskeytetty Jupiterissakin. Hän meni sitten polvilleen potemaan epätoivoa ja kanveesille syntyy puolen metrin halkaisijaltaan oleva verilammikko. Hän ei jäänyt ottamaan edes palkintoa vastaan, vaan käveli veri otsasta liki suihkuten protestoivan oloisena pukuhuoneisiin lääkäreitten juostessa perässä. Jomhod on ehdottomasti maailman paras sarjassaan, kehän kuninkaan kruunu pysyi lujasti mestarin päässä. Ja Arslan, jos et siedä kuumuutta, pysy pois keittiöstä.

  Grande finaalina oli Jörgen Kruthin ja Sergey Gurin MM-mittelö. Gurinhan on voittanut ja hävinnyt Topille MM-kisoissa, mutta nyt oltiin isojen poikien eli yli 91kg:sten hiekkalaatikossa. Tule tule hyvä kakku, älä tule paha kakku. Hyljevartalon omannut Sergey jyskytteli rennosti kehään, mutta sitten viikinkien perillinen Jörgen tuli määräämään Solnahallenia. Kehäkuuluttaja ilmoitti profetiaanisesti: BRING ON KRUTH! Sitten alkoi tulemaan sellasta teknoa, että Martikaisenkin Samu vetäs polkkaa piippuhyllyllä (sitä se soitti muuten leirilläkin, Jökä nimittäin). Ukot veti pikasen Ram Muayn ja sitten hymyillen molemmat tulivat keskelle ja Marco heilautti lapaa ja kanveesi alkoi ryskymään. Mainittakoon, että kun Sergey hytkytteli itseään kehässä ennen matsia, niin pieni kehätyttö velko-venäjän lipun kanssa oli kuin mikki merihädässä kun kanveesi valitti. Isot miehet vaikuttaa ympäristöön. Sitä mieltä oli yks pitkätukkakin joka hakkas nakkeja yhteen meiden paita päällä, kun Kruth laskettiin irti sisääntulolavalle. Ja sitten iskettiin hanskat yhteen ja Jörgen heitti etukättä Sergeyn otsaan joka selkeästi ei osannut käsitellä Jörgenin pituutta. Jörgen oli jotenkin kiltillä tuulella eikä vetänyt tälläisiä ilmaisia paikkoja kovasti. Sergey piti eka erän tasassa mutta sitten hävisi joka erän. Neljännessä erässä Kruth määräsi. Siellä tuli seisova luvunlaskukin ja erä paattyi 10-8, mun papereitten mukaan. Pari kertaa Gur käänsi selkänsä lähiottelussa ja Jörgen veti kyynärpäällä takaraivoon, niin että itsekin irvistelin kolahdusta tuomaripöydän takana. Joo, ei sais vetää takaraivoon, mutta jos tilanteesta käännät selän, niin se on sitten tuomarista kiinni ehtiikö väliin. Jos kyökki on kuumana…

  Kerran Jörgen jätti vetämättä polven päähän, ajattelin että mahtoiko miettiä huomisio etusivuja, mutta viidennessä erässä tuli se kuuluisa Gurin heijarikoukku, joka lennätti Topin kanveesiin, vaikka otti sen suojaukseen (ei taju lähtenyt, vaan tasapaino). Jörgen otti yhden stepin sivulle ja sai pienen pahkan silmän alle. Sitten Gur, vaikka muuten olikin pehmeä alistettuna pisti jahtivaihteen väälle ja löi voimakkaita vartalokoukkuja Jörgenin palkeisiin. Marco sanoi, että ei ollut kaukana että olis alkanut tuntumaan, mutta Svealandian herra makoi velat takajalan polvella joka upposikin hyvin Gurin vartaloon. Matsi oli ihan ok, mutta Jörgen on otellut parempiakin matseja, eilen hän oli vain jostain syystä liian lepsulla tuulella. Gur oli mukava veikko, tuli aina erätauon jälkeen keskelle hymyillen leveää hymyä. Sitä on kiva katsoa, kun iso mies herkistyy. Aika velikultia. Sain pisteytettyä matsin Kruthille 50-45, eka tasan, muut Jökälle, nelosessa siis 10-8 pisteet. Kuvia tulee jahka kiehkin.

  #54704

  Mr K

  Jäsen

  Olipas se taas hyvä raportti. Kiitos!

  #54705

  armageddon

  Osallistuja

  Erittäin hyvä raportti todellakin! Suosittelen kirjailijan uran kokeilua. Vois olla, että sieltä tulis jokunen raha. Näyttää meinaan tota tekstiä tulevan ihan mistä aiheesta tahansa. Jomhod oli muuten jossain näissä ruotsalaisissa sivuissa laitettu altavastaajan asemaan 😯 Ei kai Jomppa nyt niin vanha vielä ole…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 32)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.