24.9.2011 Battle of Botnia 4, Daniel Forsberg vs. Wallin

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 24.9.2011 Battle of Botnia 4, Daniel Forsberg vs. Wallin

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41193

  tku

  Osallistuja

  Turku Thaiboxing Clubin Daniel Forsberg kohtaa vuoden 2010 Ruotsin mestari Petter Wallinin 24. syyskuuta Uumajan Battle of Botnia vapaaottelu/thainyrkkeily-tapahtumassa. Ottelun suunniteltu kesto 5 x 2 minuuttia ja se käydään Ruotsin Muay Thai liiton säännöillä, eli kyynärpäälyönnit ja polvipotkut päähän ovat kielletty. Thainyrkkeily on Ruotsissa tiukkaan reguloitua viranomaisten taholta.

  Tapahtuman kotisivut: http://www.battleofbotnia.com

  Statistiikkaa


  Petter Wallinilla on takanaan 20 ottelua. Suomessa on otellut kaksi kertaa, häviten pistein Panu Korpivaaralle sekä Sami Junikalle. Meriitit:
  2010 Ruotsin mestaruus 81kg
  2010 IFMA MM kilpailuiden B-sarjan hopea 81kg


  Daniel Forsberg on otellut 24 kertaa, voittaen niistä 15. Meriitit:
  2011 Baltic Olympic mestaruus Pietarissa -81kg
  2011 IFMA Muay Thai Club’s Cup hopea -81kg
  2010 SM-pronssi -81kg
  2009 Nuorten SM -81kg

  #70037

  tku

  Osallistuja

  #70038

  tku

  Osallistuja

  Danielin matsi näkyy Unibetin kautta suorana!

  Lähde: http://www.fightsport.fi/uutiset/vapaaottelun-battle-of-botnia-suorana-unibetilla

  Joukko Euroopan kovimpia vapaaottelijoita kohtaa kehässä lauantaina Battle of Botnia -illassa Ruotsin Uumajassa. Peliyhtiö Unibet näyttää illan kamppailut suorana lähetyksenä ja tarjoaa tapahtumaan myös live-vedonlyöntiä.

  Neljännen kerran järjestettävässä Battle of Botniassa nähdään joukko kovatasoisia eurooppalaisia vapaaottelijoita. Illan aikana Turku Thaiboxing Clubin Daniel Forsberg kohtaa vuoden 2010 Ruotsin mestarin Petter Wallinin. Forsbergin kotisalin aikaisempia kasvatteja ovat muun muassa ammattilaisten maailmanmestarit Vesa Puranen ja Riku Immonen. Illan pääottelussa yksi Euroopan kovimmista keskisarjalaisista, Tor “The Swedish Hammer” Troéng, kohtaa Tsekin Tomas Kuzelan.

  Battle of Botnian kamppailuita voi seurata suorana lähetyksenä Unibetin ilmaisessa live stream -palvelussa. Unibet tarjoaa illan matseihin myös Live-vedonlyöntikertoimet.

  Katselu vaatii rekisteröitymisen. Voidakseen katsella otteluita pelitilillä tulee olla varoja vähintään 1 sentin edestä tai tulee olla lyönyt vetoa viimeisen 24 tunnin aikana. Lisätietoja osoitteesta http://www.unibet.com.

  Battle of Botnia
  Lauantaina 24. syyskuuta kello 19.00
  Unibet TV
  http://www.unibet.com

  Wallinia tituleerataan Ruotsin Mike Tysoniksi.

  Lähde: http://www.battleofbotnia.com/

  Blunda inte under denna match. Hårtslående Petter “Swedish Mike Tyson” Wallin möter finska underbarnet Daniel Forsberg. Två kompakta explosiva fighters med gedigen erfarenhet möts under Muay Thai regler. Petter, som representerat Sverige på thaiboxnings VM och där bärgat ett silver, vann sin senaste match på k.o och hoppas fortsätta i samma stil. 19 årige Daniel Forsberg, som redan hunnit med över 20 matcher, hoppas plocka ännu en fin skalp till sin redan digra samling på väg mot toppen.

  Google kääntää.

  Älä katso pois tänä ottelun. Osuva Petter “Ruotsin Mike Tyson” Wallin vastaa Suomen ihmelapsi Daniel Forsberg. Kaksi kompakti räjähtävän taistelijoita vankka kokemus tavata Muay Thai sääntöjä. Petter, joka edusti Ruotsia Thai nyrkkeily MM, missä pelastaa hopeaa, voitti viime ottelua Cow ja toivottavasti jatkaa samaan tyyliin. 19-vuotias Daniel Forsberg, joka on saanut yli 20 tulitikut, toivoen poimia jopa mukava päänahan hänen jo laaja kokoelma matkalla huipulle.

  #70039

  Zamppa

  Jäsen

  No nyt on homma nousussa!

  Tsemppiä matsiin. Kyllä se Tysoni sieltä tippuu :rambo

  #70040

  DaBoxer

  Jäsen

  Tää on loistojuttu, tsempit Danielille!

  #70041

  turmiola

  Osallistuja

  Eilisillan punnituksessa Danielin paino saunomisen jälkeen 80,6 kg, vastustajalla aiemmin päivällä 79 kg.

  #70042

  tku

  Osallistuja

  Daniel veti saunassa kilon, joten on hyvässä iskussa illemmalla. Ruotsin liiton sääntöjen mukaan, 5x2min ottelussa ei saa lyödä kyynärpäillä eikä polvia saa potkia päähän. Näitä “hurjia” tekniikoita (no onhan ne tietysti) joutuu anomaan viranomaisilta jokaiseen otteluun erikseen, esimerkiksi ammattilaisotteluihin. Ruotsalaisilla säännöt suosivat varmasti Wallinia, joka ei youtube-scouttaamisen perusteella ei ole ollut taituri kummallakaan osa-alueella.

  Illalla sitten nähdään, onko Wallinin lyönneissä puhtia “Ruotsin Mike Tysonin” lempinimeksi saakka.

  p.s. Thaikkuskenessä pyörähtäneille hifisapuskalähdevesi-Vänttisille terveisiä, että Britti-vapaaottelijat vetivät eilen illalla pitsat naamaan paikallisessa kepulassa. Ja nämä pojat olivat vielä vetäneet painoakin.

  #70043

  makes

  Osallistuja

  @tku wrote:

  p.s. Thaikkuskenessä pyörähtäneille hifisapuskalähdevesi-Vänttisille terveisiä, että Britti-vapaaottelijat vetivät eilen illalla pitsat naamaan paikallisessa kepulassa. Ja nämä pojat olivat vielä vetäneet painoakin.

  😀

  #70044

  Zamppa

  Jäsen

  @turmiola wrote:

  Eilisillan punnituksessa Danielin paino saunomisen jälkeen 80,6 kg, vastustajalla aiemmin päivällä 79 kg.

  Oho… Peterhän on vetäny tiukkaan kuntoon. Se oli täällä meillä otellessaan ylipainonen 81:een. Saa nähä missä kunnossa mies on. Toivotaan, että tulee hyvä matsi.

  #70045

  Lehtola

  Osallistuja

  Miten ton livefeedin saa näkymään? Olen koittanut mennä unibet-tv->painaa tv-kuvaketta muttei tapahdu mitään?

  #70046

  qzi

  Jäsen

  @Lehtola wrote:

  Miten ton livefeedin saa näkymään? Olen koittanut mennä unibet-tv->painaa tv-kuvaketta muttei tapahdu mitään?

  Itsellä ainaki pelas ihan: Live-vedonlyönti- taistelulajit- jonkun ottelun kohdalla tv-kuvaketta

  #70047

  Lehtola

  Osallistuja

  Nyt rupes toimimaan…

  #70048

  tku

  Osallistuja

  Matsi oli tasainen, ehkä Daniel oli vahvempi parissa erässä. 4. erässä Daniel löi aika tavalla ja sai lyötyä jo aikaisemmin muutaman vahvan vastapallon, niin että kuuleman mukaan silmät olivat pyörähtäneet kuupassa. Ottelussa oli sitten huonoja hetkiä, ohipotkuja ja torjumattomuutta vastustajan potkuista, joten ottelun loputtua tiesi, että voitto oli hiuskarvan varassa. Aina näin tasaisissa koitoksissa kotiottelija on vahvoilla ja ei ollut mikään ihme, että se meni sitten Wallinille 2-1. Yleisö ja promoottori oli todella tyytyväisiä matsiin, vaikkei me sitä itse oltu. Niin kuin häviäjät eivät koskaan ole.

  Järjestelyt ovat toimineet hienosti ja yleisö kannusti kaikkien otteluiden ottelijoita (MMA/MT). Siinä mielessä mukava reissu ja promoottori Johania / Uumajaa voi suositella lämpimästi kaikille.

  Kiitos vielä Vaasan Pekalle ottelun vihjaamisesta!

  #70049

  Ted

  Jäsen

  Oli meitä kova(kiva) kisakatsomo tätä tournamenttia katsomassa. Erityisesti lämmitti Topi Helinin anal-ysoinnit ja Lehtolan IT-tuntemus… Daniel vaikutti vahvemmalta mutta hiukka flegmaattiselta. Ei se mikkään Tysoni ollu 🙂

  #70050

  tku

  Osallistuja

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.