25.11.2012 Thai Fight 2012 – Hynynen semifinaalissa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 25.11.2012 Thai Fight 2012 – Hynynen semifinaalissa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41470

  tku

  Osallistuja

  @Antero Hynynen (nak muay) @ FB wrote:

  Semifinals of Thai Fight 2012 will be fought on next Sunday 25th of November. My opponent is Vitaly Hurkov from Belarus. Fights will be broadcasted to Thai TV3 and can be watched over internet.

  http://www.thaifight.tv/

  #72064

  tku

  Osallistuja

  @Fightmag.net wrote:

  THAI FIGHT 2012 SEMI FINALS

  MUAY THAI TOURNAMENT 67 KG

  Singmanee Kaewsamrit (Thailand) vs Mehdi Zatout (France)
  Andrei Kulebin (Belarus) vs Adaylton Pareira De Frettas (Brazil)

  MUAY THAI TOURNAMENT 70 KG

  Buakaw Por Pramuk (Thailand) vs Nishikawa Tomoyuki (Japan)
  Vital Hurkou (Belarus) vs Antero Hynynen (Finland)

  It is unknown for now whether Buakaw will be able to participate in the tournament regarding yesterday’s news about him appearing in the hospital.

  #72063

  P.L.

  Jäsen

  Hynynen Thai Fightin semifinaalissa sunnuntaina

  Helsingin King Of The Ring –seuran Antero Hynynen, 36, voitti pistein australialaisen Shannon Kingin kahdeksan miehen Thai Fight -ammattilaisturnauksen ensimmäisellä kierroksella lokakuussa. Bangkokissa käydyn avausottelun jälkeen panokset kovenevat ja sunnuntaina Koratissa järjestettävällä semifinaalikierroksella Hynynen saa vastaansa Valko-Venäjän Vitali Hurkoun.

  – Hurkou on pitkäraajainen hyväkuntoinen ottelija, joka ei säästele. Hän on vahva pystypainissa, josta tykkää hakea polvia päähän. Teknisesti Hurkou ei ole ihan parhaimpia vastuksia joita olen kohdannut, mutta kuitenkin aika kova ja kokenut vastus. Ei tule olemaan helppo matsi, Hynynen kuvailee.

  190-senttinen Vitali Hurkou on todella pitkä alle 70-kilon sarjaan ja miehen meriiteistä löytyy useita kulta- ja hopeamitaleja amatöörien MM- sekä EM-kisoista. Syyskuussa Pietarissa järjestetyissä MM-kisoissa valkovenäläinen voitti pistein muun muassa Thaimaan joukkueen nimekkäimmän ottelijan, kovana tyrmääjänä tunnetun Kem Sitsongpeenongin.

  Ammattilaisliitto WMC:n Pohjoismaiden mestaruuden ja kaksi kertaa amatöörien MM-pronssia saavuttaneen Hynysen etuja puolestaan ovat vasenkätisyys ja hyvä pelisilmä, joiden avulla hän on voittanut fyysisesti vahvoja ottelijoita. Ennakkoon analysoituna Hurkou tulee pituutensa ja kokemuksensa vuoksi olemaan haasteellinen vastustaja helsinkiläiselle, mutta ei kuitenkaan mahdoton päänahka.

  Thai Fight on yksi maailman suurimpia thainyrkkeilyturnauksia. Toisessa lohkossa otteleva thaimaalaistähti, kaksinkertainen K-1 Max – ja viime vuoden Thai Fight –mestari Buakaw Por. Pramuk on turnauksen ennakkosuosikki, jonka voittoa monet suitsuttavat jo tässä vaiheessa lähes itsestäänselvyytenä.

  – Aina voi tulla yllätyksiä. Kukaan ei ole voittamaton, Antero Hynynen kommentoi lyhyesti ennakko-odotuksia.

  Ottelut näkyvät suorana osoitteessa:

  http://www.thaifight.tv/

  http://www.fightsport.fi/muut-lajit/hynynen-thai-fightin-semifinaalissa-25-11

  #72060

  Kerppu

  Jäsen

  Iso peukku Anterolle!!! :mrgreen:

  #72061

  P.L.

  Jäsen

  “Pistetappio tuli. Vitalin ulottuvuus ja nopeus olivat tällä kertaa liikaa”

  Matsia ei näkynyt netissä. Ohjelma-aika ilmeisesti loppui ennen sitä. Finaalissa Hurkou kohtaa Buakawin, joka voitti japanilaisen pistein.

  #72062

  P.L.

  Jäsen

  Hynyselle pistetappio Thai Fightin semifinaalissa

  Thainyrkkeilykonkari Antero Hynynen, 35, kärsi sunnuntaina pistetappion Valko-Venäjän Vitali Hurkouta vastaan Thai Fight -ammattilaisturnauksen semifinaalissa Koratissa.

  – Vitalin ulottuvuus ja nopeus olivat tällä kertaa liikaa. Hän otteli fiksusti hyödyntäen pituuttaan niin että minun oli vaikea päästä etäisyydelle. Vitali piti etäisyyttä tai haki lähiotteluun, jossa hän veti paljon kyynärpäitä. Hätää minulla ei ollut vaikka osumia tuli, mutta en oikein saanut tilanteita aikaan pituuseron takia, Thaimaasta tavoitettu Hynynen kommentoi.

  Vitali Hurkou on amatöörien EM- ja MM-voittaja ja jopa 19 cm pidempi kuin Hynynen. Helsinkiläinen olisikin pituutensa vuoksi halunnut osallistua turnauksen 67 kilon sarjaan, mutta siellä ei ollut enää tilaa.

  – Tämä 70 kilon painoluokka oli minulle vähän turhan iso sarja näin kovalla tasolla, mutta onpahan sekin nyt koettu, Hynynen lisää.

  Antero Hynynen on Suomen kokenein thainyrkkeilijä, moninkertainen arvokisamitalisti ja ensimmäinen suomalainen, joka on otellut Thai Fight -turnauksessa.

  Turnauksen toisessa lohkossa ottelee Thaimaan kansainvälisesti yksi tunnetuimpia ottelijoita, kaksinkertainen K-1 Max – ja viime vuoden Thai Fight -mestari Buakaw Por. Pramuk.

  http://www.fightsport.fi/muut-lajit/hynyselle-pistetappio-thai-fightin-semifinaalissa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.