28.5.2005 Turku Thaiboxing Club 20v. juhlakilpailut

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 28.5.2005 Turku Thaiboxing Club 20v. juhlakilpailut

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 151)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #39583

  Anonymous

  Jäsen

  Suomen vanhin thainyrkkeilyseura Turku Thaiboxing Club täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Seura juhlistaa pitkää ja menestynyttä taivaltaan järjestämällä 28. toukokuuta 20 vuotis juhlakilpailut. Mukana ottelijoita Ruotsista, josta laji tuli Suomeen. Paikan päällä myös Turun menestyneimmät ottelijat vuosien varrelta mm. Jari Parkkali, Tomi Makkonen jne. Ottelijoille jaossa hyvät palkinnot + parhaan ottelijan palkinto!

  #54884

  sakke

  Jäsen

  Onkos nämä kutsukilpailut vai saliskabat?
  Tarjotaanko pulla kaffit ja konjakit 😀
  Onnea Turkuseen.

  #54885

  Anonymous

  Jäsen

  Kisat siirretään viikolla eteenpäin K-1 Skandinavian vuoksi.

  #54886

  Helsky

  Jäsen

  Hienoa. Yritänpä saada työmatkan järjestettyä tuolle ajankohdalle ja pummata pikku-serkulta yösijaa. 😀

  Oliko Master Cupin tai joidenkin muiden legendaaristen otteluiden materiaaleja sellaisessa muodossa, että niitä voisi pyörittää väliaikoina esim. televisiosta? ❓

  #54887

  Anonymous

  Jäsen

  En osaa sanoa vielä.

  #54888

  pmaunu

  Osallistuja

  Milloin liput tulee myyntiin?

  Cat walk?

  #54889

  saunailta

  Jäsen

  Jos siellä on salimatseja, ne vois otella alkuaikojen tyyliin. Suojina vain Hayashin rättisäärisuojat, mielummin punaiset. Ottelijat kasvattavat takatukat.

  Katsojat saa laittaa ja kasata tuolit jos haluaa istua..

  Katselin vanhoja salimatseja MB-Centerin ajoilta. Oli itselläkin niin iso tukka, että ihan hävettää… 😳

  Onkos muuten Luoman Kallesta kuulunut mitään ?

  :urheilujuoma

  #54890

  pmaunu

  Osallistuja

  Ei kun siis ehdottomasti pitää näyttää screenillä MC I & II parhaat palat, etenkin Pietun ja Makkosen matsit. Myös Friman vs Waenerberg oli legendaarinen.

  Muistuttakaa niin laitan Espoon salikisoissa Master Cup -nauhan pyörimään screenillä. Kisojen aikana on sitten reaaliaikainen tulospalvelu, meillä on nääs videotykissä WLAN-serverikortti, jotta kyllä lähtee! 🙄 Pitääkin laittaa kisakutsuun erikseen ajat punnitukselle, MC-spektaakkelille ja matseille. Tapahtuman sponsorina toimii amerikkalainen kaupallinen yhtiö, jonka nimeä en tässä vaiheessa ja yhteydessä tuo julkisuuteen, kyseessä on kuitenkin kokoluokaltaan merkittävä sopimus. Sen voin paljastaa, että kyseessä ei ole Pepsi eikä Coca Cola.

  #54891

  saunailta

  Jäsen

  Helkkari ! Olet varmaan ainoa, jolla Mc:t tallella ja vielä DVD:llä ? Eikö siihen video-tykkiin mene VHS- tai BETA-nauha?
  Mulla olis Nauha, jossa ollaan Fryshysetissä ja kun Suomalainen (en muista kuka) Otteli ruåttålaista vastaan, kameran vierässä ruotsin suomalainen huutaa ja kannustaa: vejä, vejä…vejä, vejä

  Nostalgisempaa olisi matsit katsoa kuluneelta VHS:tä ja vielä sellaisesta 24´´ Pullosilmätelkkarista, jossa värisäätö löytyy sellaisen luukun takaa..Niin ja videoissa langallinen “kaukosäädin”

  :urheilujuoma

  #54892

  pmaunu

  Osallistuja

  Itse asiassa mulla on MC-spektaakkelia vaan VHS:llä, mutta kyllä meillä VHS-antiikkikoneestakin menee RCA-kaapeli videotykille. Ja äänet tulee Timpan vanhojen kaiuttimien kautta muutenkin vähän särkien, jotta ei se oo niin justiinsa. Olen käynyt yhtenään kysymässä Filmifriikistä MC DVD:tä, mutta ei oo vielä ilmestynyt valikoimiin. Pitäis varmaan ite tehä?

  #54893

  saunailta

  Jäsen

  Mullakin taitaa olla Peltolan kuvaamana ko. tapahtumat…Voitais yhdistää nauhat, niin saatais eri kuvakulmia. Mulla löytyy, yllätys, yllätys, polttava DVD, pannaan tehden kuva valmiiksi. Selostus vaan päälle, milloin tulee ippon, milloin mawa..

  Jälkiäänitetään lisäksi vielä Makkosen kommentti: Annan kaverille vähän tasoitusta, join pari tuoppia just äskön yläkerran kuppilassa..(ja pyyhki suupieliä)

  Onkohan kaikkien ottelijoiden nimiä enää tallella ? Jos ei, laitetaan nimen kohdalle, valkoinen kake-puku+ mustavyö vs sinisissä otteleva.

  ps. Mistä vuokraamosta kyselit matseja? Jos VHS:t on jo poistettu ?

  Tampereella on sellainen vuokraamo, joka mainostaa itseään: Tampereen ainoa B-luokan videovuokraamo, niillä on yleensä kaikkia harvinaisuuksia….

  #54894

  pmaunu

  Osallistuja

  Kyllä nimet löytyy. Mulla on noilta ajoilta tallessa BudoExpressin vuosikerrat ja taisin kirjoittaa molemmista kisoista artikkelit BudoExpressiin. Oi niitä aikoja. Anttilastakaan ei löytynyt MC DVD:tä. Kyllä se täytyy ite tehä. Saiskohan sitä varten SMTL:ltä jonkun stipendin? DVD-aihiotkin maksaa TEOSTO-korvauksineen kolmatta euroa kappaletta kohden.

  Onko Turun juhlakisoissa ammattilaismatseja? Onko kisojen luonne Turku vs muu maailma, vähän niinkuin Hesan kutsu/salikisoissa, mutta cat walkilla ja screeneillä? Onko matsit MB Centerissä vai Kupittaalla?

  #54895

  Anonymous

  Jäsen

  Luulen, että näillä skaboilla on enemmänkin juuri tämä nostalgia arvo, kuin se itse kisa-arvo. Paikalle on tosiaan kutsuttu vanhan liiton miehet, ala Makkonen ja kumppanit. Puranen on ilmeisesti laivalla, harmin paikka.

  Petteri heittikin hyvän ehdotuksen, että pyydetään paikalle kaupungin edustaja. Lähetän kutsun liikuntavirastoon ja Turun Sanomia pyydetään paikalle myös. Ja miksei voisi laittaa sitten samantien Turku TV:lle.

  Jos se olis musta kiinni, niin sisääntulolava olisi tietysti must, mutta luulenpa, että seuramme pj ei innostu siihen kohdistuvasta varainsijoittamisesta. 😉

  #54896

  Anonymous

  Jäsen

  Kaikki kansainväliset ottelut illassa ei suinkaan ole turkulaisia vastaan, vaan tarvitsemme useita ottelijoita muistakin seuroista ruotsalaisia vastaan. Saan nimet ja painot pian, joten älkää lähtekö kesälaitumille ennen kesäkuuta.

  #54897

  Anonymous

  Jäsen

  päivitetty ottelulista alempana.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 151)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.