9.7.2011 Pärnu Power Fight Night 3

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 9.7.2011 Pärnu Power Fight Night 3

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41151

  tku

  Osallistuja

  Lähde: http://www.jyvaskylamuaythai.com/

  Kekaraisen nöyryytettyä taannoin veljeskansaa voittamalla North Carelia -mestaruusvyön Euroopan mestarin nenän edestä, Suomenlahden toiselta puolelta heitettiin haaste, johon JTBC:n mitään pelkäämättömät ottelijat mielihyvin vastaavat. Jyväskylän hurjat Jarkko Kekarainen, Minh Le ja Essi Riihimäki lähtevät haastamaan virolaiset taistelijatoverit thainyrkkeilyn jalossa taidossa Pärnussa 9.7.2011 käytävässä kamppailuillassa. Kekaraisen ottelusta on luvassa hurja taisto, kun Mirkko Moisar yrittää ottaa revanssin Joensuussa kärsitystä tappiosta, hinnalla millä hyvänsä.

  Pärnun kisat meni hienosti. Kaunis oli kylä ja hienoineen rantoineen! La aamu meni syödessään ruokaa, hengailua kylässä ja ostoksilla.
  Illan mittaa Pärnun kisa halli alkaa täyttyä huippuun tunnelmiin. Paikalliset osasi kannustaa omia ottelijoita loppuun asti!

  Essi otteli ensimmäistä kertaa ottelunsa ilman suojia K-1 säännöillä 3×2 min. Essi piti vastustajansa kaukana potkuilla ja pienoilla lyönneillä selvästi oli kaveria vahvempi kehässä.
  Essi pisteillä voitto.

  Toisena kehään nousee Joji joka otteli 5×3 Kuuluisa Mirkko Moisarin veljä vastaan, eli Markko Moisar.
  Muisti oli tääläinen: Markko piti etäisyyttä hyvin lyönneillä. Joji taas alussa kyttäili ja katsoi hyvän paikan mihin iskee. Ensimäinen erä alkaa olla yli puolessa välissä. Lähiottelun jälkeen Joji veti kyynerpäällä otsaan, jonka jälkeen Moisar vuoti verta. muutaman sekunnin kuluttua Joji haki ja haki hyvän paikan kunnes teki hienon hyppy polvella vastustajan leukaan ja luvun laskennassa tuomari keskeytti. Tko1

  Kolmantena nousee Jyväskylän oma tähti Jarkko Kekarainen joka ottele revanssi ottelun Mirkko Moisaria vastaan!
  Ensimmäinen erä alkoi hyvin. Jarkko teki kova työtä pitääksen kaveria kaukana kovilla potkuilla ja lähiotteluilla. mutta kun hypätään kolmanneen erään niin alkoi mennä toisinpäin. Mirkko alkoi paukuttaa vahvasti lyönneillä vartaloon jonka Jarkon suojaus tippui ja Mirkko pääsi kyynerpää lyönneillä tekemään päähän haavoja. Ei kestänyt kauan kun Mirkko pääsi lyömään vahvoilla lyönneillä Jarkkoa. Tuomarin keskeytys kolmannessa erässä

  Minh Le (Fin) vs. Markko Moisar (Est)
  [youtube:3p8jkgp0]http://www.youtube.com/watch?v=lkm8TNDzTyo[/youtube:3p8jkgp0]

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.