Amatöörien MM-kisat 2007

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Amatöörien MM-kisat 2007

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 67)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40361

  AkiN

  Jäsen

  Millä Bangkokin stadionilla nuo kisat ovat?

  #63449

  janne

  Osallistuja

  Karsinnnat on jossain hallissa, en muista nimeä ja finaalit on muistaakseni kuninkaan synttäreillä

  #63450

  tku

  Osallistuja

  1. päivän tuloksia

  http://www.ifmamuaythai.org/HTML/07_WC-Day1.html

  Ruotsin Marcus Öberg ja Niklas Karlsson (Turun 20v kisoissa kohtasi Penttilän) voittivat venäläisvastustajansa pisteillä. Chris Foster (voitti keskeytyksellä Palannon vuosi sitten PM:ssä) taas vei taas pisteillä Valko-Venäjän. Noi on pirteitä veikkoja Niklas ja Chris, ja Marcus on vahva, mutta viime vuoden MM-kisoista kantautui sellaisia uutisia, että kaikki venäläiset oli ihan omalla tasollaan. Näköjään poshjoismailla on vielä sanansa sanottavanaan. Tosta on kyllä henkisesti hyvä jatkaa turnausta, vaikkei tiedäkään minkä tasoisia ottelut olivat.

  Jos siellä on 100 maata mukana, niin matsimäärät on A-turnauksessa kasvaneet eikö? Tai vois luulla, että myös B-turnauksessakin. Toivottavasti naisiakin on tullut lisää.

  Olisi mielenkiintoista jos täällä olisi joku tulosseuranta ja suomalaisten matseista saisi lukea pitkiä raportteja. Kuvia myös kehiin.

  Suomen joukkueet
  Liisi Airo -57kg
  Katariina Perkkiö -60kg
  Mira Marjamäki -67kg

  Antero Hynynen -63,5kg
  Tomi Karttunen -67kg
  Ari Pitkänen -71kg
  Hannu Vappula -75kg
  Ville Aalto -81kg

  IFMA tulosseuranta:
  klik

  K-1fans.com:
  MM-kisa seurantaketju.

  Womenkickboxing.com:
  MM-kisa seurantaketju

  Kuvia k-1 fans vorumista


  Foster vasemmalla.


  Kulebin oikealla


  Magomedov koutsaa UAE:tä.

  #63451

  pertsa

  Osallistuja

  Katariina, Ville ja Ari tänään kehissä Simon mukaan. Simo lupasi pistää myöhemmin tuloksia.

  #63452

  tku

  Osallistuja

  @Tekstaria Pietilältä wrote:

  Ari voitti luovutuksella englannin. Ville voitti taistellen Ranskan. Katru voitti keskeytyksellä 3:ssa erässä Phi(lippiinin?).

  Monta ottelua vaaditaan suomalaisten sarjoissa mestaruuteen? Ketä on seuraavana vastassa ja milloin?

  #63453

  tku

  Osallistuja

  Pietulta vielä:
  Huomenna kehässä Antero vs. Marokko, Hannu vs Kazakhstan, Mira vs Italia.

  #63454

  janne

  Osallistuja

  Amatöörien MM-kisat alkoivat eilen 27.11. Thaimaan lämmössä ilman suomalaisottelijoita, mutta heti keskiviikkona on tulessa kolme suomalaista. Tämän vuoden kisat ovat kaikkien aikojen suurimmat 91 maan ja 800 ottelijan ansiosta. Muutamissa miesten sarjoissa joutuu ottelemaan viisi kovaa kamppailua, mikäli mielii päästä kultamitalipallille. Suomalaisista aloittamaan pääsevät -71kg Ari Pitkänen, jolla vastassa englantilainen kilpakumppani. Toinen miesottelija alkuotteluissa on Ville Aalto -81kg, jonka vastustajaksi arpa heitti Sidi Koneen Ranskasta. Naisista aloittamaan pääsee -60kg sarjassa Katarina Perkkiö Philipiin kovaiskuista naista vastaan. Koko suomen joukkue on ollut hyvässä kuosissa ennen kisoja. Ei mitään vakavampia sairastumisia valmistautumisen aikana Pattayalla. Muiden suomalaisten vastustajat ovat myös selvillä tulevien päivien osalta tänään suoritetun arvonnan perusteella. Naisista Liisi Airo -57kg saa vastaansa aggressiivisen ottelutyylin omaavan australialaisen. Mira Marjamäki -71kg taasen kohtaa ensimmäisessä ottelussaan italialaisen ottelijan. Miesten puolella -63,5kg Antero Hynynen kohtaa marokkolaisen vastustajan ensimmäisellä kierroksella. Tomi Karttunen -67kg mittelee jatkoon pääsystä unkarilaista vastaan ja -75kg Hannu Vappula saa kazaztanilaisen vastustajan kovassa alkuerässä. Lisää uutisia joka päivä täällä saitilla tarjolla Suomen Muay Thai-liiton toimittamana.

  Alustavia ottelutuloksia:

  Ari Pitkänen voitti walk over tuomiolla, Ville Aalto voitti oman ottelunsa ja Katariina Perkkiö voitti kehätuomarin keskeytyksellä oman ottelunsa.

  #63455

  janne

  Osallistuja

  Lisää uutisia paikanpäältä:

  Tänään 28.11 Bangkokin MM-kehässä olivat ottelijat: Katariina Perkkiö, Ari Pitkänen ja Ville Aalto. 1. suomalaisten ottelussa piti A.P:n piti kohdata Englannin ottelija, muuta häntä ei koskaan kehään saatu, joten walk over voitto Arille. Arille tekee seuraavaksi kehässä seuraa, järjestäjämaan, Thaimaan pooeka. OOHOOIIII!! Tulossa jännittävä ottelu

  2. suomalaisten ottelussa kehään nousi MM depyyttinsä tekevä Ville Aalto, jonka vastustajaksi oli arpa antanut Ranskan “Kone”:en. Kehäavustajien odotukset ottelun lopputuloksesta olivat korkealla vastustajan kovatasoisuudesta huolimatta. Ottelu oli kiivastempoinen heti alusta alkaen ja jatkui näin myös 4.erän loppuun asti. Kone ei kuitenkaan jaksanut käydä Villen tahtiin, joten piste voitto Villelle. Hurraa!! Huusi suomalaiskulma kurkut käheänä. Tämä ottelu vahvistaa sitä, että Ville on valmis uuteen kovaan taisteluun Valkovenäjän ottelijaa vastaan, joka tyrmäsi aikaisemmassa ottelussa Italialaisen vastustajansa heti 1. erässä.

  3. ottelussa Katariina Perkkiö tarjosi Filippiinien edustajalle kylmää pohjoista tuulta. Ottelu alkoi heti Katrun tarjoilulla, joka piti sisällään paljon suoria, suoria polvia ja lähiottelua. Pohjoistuuli yltyi 2. erän puolessa välissä niin voimakkaaksi, että Filippiinien tytölle laskettiin lukua. Katrun temmonlisäys 3. erässä tuotti ensin ottelun 2. luvunlaskun ja erän lopussa kehätuomari katsoi parhaaksi keskeyttää koko ottelun. Katrun vahva näyttö antaa hyvää pohjaa seuraavalle ottelulle, jossa vastaan asettuu Venäjän kova edustaja.

  Huomenna 29.11 tulessa Mira Marjamäki, jota vastaan asettuu Italiatar ja Antero Hynynen, jonka vastakkaiseen kulmaan kiipeää Marokon edustaja sekä MM depyyttinsä tekevä Hannu Vappula joka kohtaa Kazakstanin edustajan.

  #63456

  tku

  Osallistuja

  Pietulalta:

  Hynynen jatkoon, sai luovutusvoiton Marokosta. Vappula pian kehässä. Ketään ei ole B-turnauksessa.

  #63457

  pertsa

  Osallistuja

  (Eikö olekin suomalaisjoukkueella muuten tyylikkäät asut?)

  #63458

  tku

  Osallistuja

  Pietula: “Vappula hävis Kazakhstanille niukasti. Hannu voitti alun ja hävis loppuerät.”

  (Maajoukkue näyttää todellakin maajoukkueelta!)

  #63459

  tku

  Osallistuja

  Ruotsalaisten 2. päivä

  Martin Akhtar forlorade mot en Israel pa poang (ISR-SWE WP)
  Kim Hansson vann mot en turk pa poang (SWE-TUR WP)
  Abbe Joof vann mot en Belgare pa poang (SWE-BEL WP)

  Malik Bah vann mot en fran UAE pa ko (SWE-UAE KO)
  Tomas Sandberg forlorade mot en ryss pa RSC (RUS-SWE RSC)
  Olof Dahlberg vann mot en osterrikare pa RSC (SWE-AST RSC)

  Clara Leivas vann mot en ungerska pa poang (SWE-HUN WP)
  Madeleine Vall forlorade mot en amerikanska pa poang (SWE-USA WP)

  Ruotsin Marcus Öberg kohtaa seuraavassa ottelussa keivanissakin otelleen Artur Kyshenkon.

  #63460

  Ana

  Osallistuja

  HTBC:n Mira Marjamäki oli tyrmännyt italialaisen.

  #63461

  Mr K

  Jäsen

  @Ana wrote:

  HTBC:n Mira Marjamäki oli tyrmännyt italialaisen.

  SUOMEN Mira Marjamäki 😉

  #63462

  tku

  Osallistuja

  K1-fans sivulta lainaus:

  Read on danish forum that their boy at 71 kilo B cat Christian Klingenberg won by k.o r2 over his english opponent. Now i dont know why he is fighting in the B class, he has fought for WBC title against a german fighter a while ago and also had a couple of other profights…..

  Tietääkseni ketään ei pakoteta B-turnaukseen, joten pitää vähän ihmetellä, että miksi WBC Muyathai mestaruusottelussa otellut menee sinne. Voisiko selitys olla, että Christianilla ei olekaan montaa matsia ja WBC:n mestaruudet on myöskin spede-luokkaa? Viking fight sivuston mukaan Christianilla oli kaksi vuotta sitten 6 ottelua, mutta toki niitä on lisää tähän päivään mennessä tullut.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 67)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.