FIGHT FESTIVAL 22 — LA 22.9. TÖÖLÖN KISAHALLI

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut FIGHT FESTIVAL 22 — LA 22.9. TÖÖLÖN KISAHALLI

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40282

  pmaunu

  Osallistuja

  FF22 kamppaillaan Helsingissä Töölön Kisahallissa lauantaina 22.9. klo 18. Ohjelmassa on myös thainyrkkeilyn ammattilaisotteluja, kun kehään nousevat Tomi Karttunen ja Tommi Pitkälä, jotka kohtaavat ulkomaalaiset vastustajat. Ohjelmassa on myös muita kovatasoisia matseja.

  Lisätietoja: http://www.fightfestival.com

  #62938

  SamiH

  Jäsen

  Hyvä juttu! Mukava saada taas pillimusiikkia kehiin :mrgreen:

  #62939

  saimon

  Osallistuja

  Mahtavaa! Ammattilaisotteluissa alkaa olla sitä oikeata tunnelmaa! Eipä niitä ole viime vuosina montaa täällä Suomessa nähty. Vielä kun saataisiin joku kotimainen ottelija breikkaamaan kansainvälisille areenoille, niin suuri yleisökin voisi kiinnostua lajista.

  #62940

  NopeaHopea

  Osallistuja

  @pmaunu wrote:

  kehään nousevat Tomi Karttunen ja Tommi Pitkälä, jotka kohtaavat ulkomaalaiset vastustajat.

  Onko vielä tiedossa mistäpäin maapalloa miesten vastustajat tulevat, ja minkälaista tasoa he edustavat?

  #62941

  M_R

  Jäsen

  @NopeaHopea wrote:

  @pmaunu wrote:

  kehään nousevat Tomi Karttunen ja Tommi Pitkälä, jotka kohtaavat ulkomaalaiset vastustajat.

  Onko vielä tiedossa mistäpäin maapalloa miesten vastustajat tulevat, ja minkälaista tasoa he edustavat?

  mopokuskeja thaimaasta.

  #62942

  pmaunu

  Osallistuja

  Karttunen kohtaa Belgian Marijn Geuersin.

  #62943

  pmaunu

  Osallistuja

  Fight Festival 22:n pääsylippujen ennakkomyynti on käynnistynyt. Pääsyliput ovat myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä kautta maan, Lippupalvelun verkkokaupassa sekä Helsingissä Budoliike Ni-Danissa, osoitteessa Hämeentie 7. Pääsyliput ovat saman hintaiset kuin FF21:ssä eli hintahaitari on 25-54 euroa. Liput kannattaa ostaa ennakkoon.

  Lippupalvelu, puh. 0600 10800 (1,3 euroa / min + pvm)

  Lippupalvelun verkkokauppa:
  http://www.lippupalvelu.fi

  Lisätietoja:
  http://www.fightfestival.com

  #62944

  pmaunu

  Osallistuja

  FIGHT FESTIVAL 22
  La 22.9.2007 klo 18.00
  Töölön Kisahalli, Paavo Nurmenkuja 1, Helsinki

  VAPAAOTTELU 3×5 MIN -88 kg
  Mikko Rupponen, Espoon Kehähait vs
  Steve Byrnes, USA

  POTKUNYRKKEILY, K-1 RULES 5×3 MIN -75 kg
  Markus Hakulinen, Vantaan Kamppailukeskus vs
  Joost Bauhaus, Hollanti

  VAPAAOTTELU 3×5 MIN -73 kg
  Niko Puhakka, Espoon Kehähait vs
  Furdjel de Windt, Hollanti

  THAINYRKKEILY 5×3 MIN -69,85 kg
  Tomi Karttunen, Pori Thaiboxing Club vs
  Marijn Geuers, Belgia

  VAPAAOTTELU 3×5 MIN +93 kg
  Marcus Vänttinen, Alliance Porvoo vs
  Samir Bourekba, Hollanti

  THAINYRKKEILY 5×3 MIN -69,85 kg
  Tommi Pitkälä, Helsinki Thaiboxing Club vs
  Tadas Jankus, Liettua

  POTKUNYRKKEILY, FULL CONTACT 7×2 MIN +91 kg
  Jukka Saarinen, Järvenpään Kehäkarhut vs
  Laszlo Janosi, Unkari

  VAPAAOTTELU 3×5 MIN -84 kg
  Timo Suhonen, Espoon Kehähait vs
  Mikko Suvanto, MMA Imatra

  POTKUNYRKKEILY, K-1 RULES 3×3 MIN -48 kg
  Outi Louhimo, Combat Academy of Finland vs
  Anett Urban, Unkari

  VAPAAOTTELU 3×5 MIN +93 kg
  Atte Backman, Espoon Kehähait vs
  Emir Smajlovic, Hollanti

  Lisäksi kehään nousevat mm. Lucio Linhares ja Toni Valtonen.

  #62945

  pmaunu

  Osallistuja

  Fight Festivaliin valmistautuva Outi Louhimo on parhaillaan kuukauden leirillä Thaimaassa ja otteli voitokkaasti viime lauantaina Bangkokissa:

  http://www.fightermag.fi/sa.php?cid=s02&sid=&lid=465

  #62946

  JL

  Jäsen

  Tuloksia:

  3. Thainyrkkeily -69,85 kg 5×3 min
  Tommi Pitkälä, Helsinki Thaiboxing Club vs Tadas Jankus, Liettua
  Pitkälä voitti 4.erässä tuomarin keskeytyksellä kun Liettuan pojalle oli laskettu neljä kertaa lukua. Eipä kauhea työvoitto ollut vaan Tommin komennossa mentiin. Ottelu olisi voinut päättyä jo paljon aiemmin jos polvi olisi sattunu päähän mutta useista yrityksistä huolimatta aina meni pari senttiä ohi.

  9. Thainyrkkeily -69,85 kg 5×3 min
  Tomi Karttunen, Pori Thaiboxing Club vs Marijn Geuens, Belgia
  Tomi voitti jälleen kyynerpään aiheuttamaan vekkiin (5.erä) ja eipä tuomareilla olisi muutenkaan ollut vaikeuksia ottelua arvostella. Töitä tehtiin taas tasan tarkkaan se mitä tarvittiin eikä yhtään enempää ja Belgian pojan kylki varmasti nauttii Buranaa muutaman päivän. Oli ilmeisesti myös vanhat kylkiluuvammat tainneet uusiutua.

  Muita pystymakuu matseja:

  1. Potkunyrkkeily / Oriental Rules -48 kg 3×3 min
  Outi Louhimo, Combat Academy vs Anett Urban, Unkari
  Louhimo taisi tunnustella ekan erän ja se menikin sitten Unkarilaiselle. Toisessa erässä lisää pökköä ja Anetten halu otella loppui. Taisi kehäkulma pistää pyyheen kehään?

  5. Potkunyrkkeily / Full Contact +91 kg 7×2 min
  Jukka Saarinen, Järvenpään Kehäkarhut vs Laszlo Janosi, Unkari
  Tämä ottelu ei nyt juuri mitään tarjonnut. Teknisesti ei juuri kummoista ollut ja ottelusilmät oli unohdettu kotiin. Unkarilainen veti aivan älyttömän hölmösti samalla taktiikalla potkuja, joista Jukka käveli läpi ja veti jonkin asteisen heijarin aina tullessaan. Suurin osa eristä halattiin ja tuomari taisi jo kyllästyä stop-fight huuteluun. Ratkaisua en nähnyt, koska taisin löytää jotain parempaa tekemistä. Kesken kuitenkin 6.erässä.

  11. Potkunyrkkeily / Oriental Rules -75 kg 5×3 min
  Markus Hakulinen, Vantaan Kamppailukeskus vs Joost Bauhaus, Hollanti
  Yllättävän vaisua menoa. Hollantilainen pelasi omaa peliään ja vei jokaisen erän nimiinsä (minun arvosteluissa). Joost vedätti Hakulista pakittelemalla ja pisti kokoajan potkuja vastaan. Suurin osa potkuista alas ja tämä varmasti pehmitti jalkaa mukavasti. Hakulinen näytti olevan aika aseeton. 5.erässä Hakulisen jalka ilmeisesti olisi sitä mieltä, että yhteistyösopimuksessa ei ollut mainintaa tämän kaltaisista otteluista ja päätti sanoa sopimuksen irti. Ottelu ansaitusti Joostille ja Hakulinen pois pyörätuolilla. Toivottavasti ei mitään vakavampaa jalan kanssa.

  Tämä on myös pakko mainita:
  4. Vapaaottelu -84 kg 3×5 min
  Timo Suhonen, Espoon Kehähait vs Mikko Suvanto, MMA Imatra
  Ekassa erässä painittiin ja tokassa näytettiin “PYSTYOSAAMISTA”. Vähän heijareita ja potkuja kädet ALHAALLA ja sitten tapahtui väistämätön. Joku oli tainnut opiskella Kinnusen matseja ja päättänyt todeta yläpotkun tehokkaaksi. Kun vastustajan kämmenselät laahaa maassa (koko erän) niin se on yleisesti ottaen otollista aikaa kokeilla sitä yläpotkua. NAPS ja Suhosen muistikuvat ottelusta pyyhittiin pois. Näytti pahalta ja tuntui varmasti pahemmalta mutta onneksi selvittiin jälleen kerran säikähdyksellä. Hyvä esimerkki kuinka ei kannata yrittää otella pystyä. Toivottavasti kaverilla kaikki ok.

  Siinäpä sitä sitten. Väkeä riitti ja tapahtuma tuntui siistineen kielenkäyttöään menneistä vuosista vaikka tosin kuulin ensimmäistä kertaa kun thai ottelussa (Tomin) huudetaan, että ..pa se ja revi siltä pää irti??? Ai niin. Tomi sai kehut tältä hehkutetulta pääottelun voittajalta Sean Salmonilta tapahtuman jälkeen. Kaveri muutenkin vaikutti kaikinpuolin asialliselta ja leppoisalta. Jotenkin jäi hänestä sellainen kuva, että ei juuri stressannut matsistaan. Oli vähän saman oloinen kuin tavallinen ihminen menee kauppaan hakemaan sen ruokailun yhteydessä nautittavan maitonsa ja maksamisen jälkeen poistuu yhtä hiljaa kuin tulikin. Mitäs sitä sen enempää ihmettelemään…

  #62947

  Ana

  Osallistuja

  Olihan tuo todella mukava homma nähdä thainyrkkeily taas mukana Fight Festivalin ohjelmistossa.

  Kuten on useasti todettu, FF on tällä hetkellä merkittävin kamppailulajiottelutapahtuma Suomessa ja näen että thainyrkkeilyn mukanaolo FF:ssa sen tarjoaman näkyvyyden ja huomioarvon takia, on erittäin tärkeää thainyrkkeilylle.

  Harva tapahtuma lisäksi pystyy tarjoamaan kotimaisille kärkiottelijoillemme niin laadukkaita ulkomaalaisia vastustajia kuin FF tarjoaa (mm. Martinezin ja Marilan vastustajat männä vuosina).

  Siispä Suuri Kiitos Petteri Maunulle omasta ja koko thainyrkkeilyväen puolesta.

  Antti

  ps. Kevennyksenä voisi vielä todeta, että olipas tällä vapaaottelija Sean Salmonilla harvinaisen paljon samaa näköä tämän Jackass:in Steve-O:n kanssa.

  #62948

  Freda

  Jäsen

  Hienoa oli nähdä tasokasta thaipoksinkia pitkästä aikaa. Pitkälä ja Karttunen veti todella upeat matsit, eikä tylsää hetkeä ollu matseissa lainkaan. Vapaaottelu-painoitteinen yleisökin tuntu olevan hyvin mukana matseissa.

  Tuli ihan mieleen Lumpini-gaalan fiilis ku ensimmäisen kerran näki tämän hullun ja voittamattoman Jomhodin matsaavan livenä ja pyörittävän vastustajaa “hardest sport on earthillä”. 🙂

  Hienoa että ei mitkään ennakkoluulot yms. estä yleisöystävällisten kamppailulajien esittämistä ja toivotaan että tapahtumia saataisiin tiheämpään!

  #62949

  jas

  Jäsen

  Ei ollut todellakaan tasokasta thainyrkkeilyä.

  Pitkälän matsissa ei ollut missään vaiheessa epäselvää kumpi vie. Vastustaja ei ollut selvästikään thainyrkkeilijä, koska ei osannut lähiottelua lainkaan. Fysiikka ja taitotaso oli amatööritasoa. Tuomari laski muistaakseni neljä kertaa lukua ennen lopetusta.

  Karttusen matsissa oli lähes sama tilanne. Tokan erän jälkeen tiesi miten ottelu päättyy, ja tässäkään ottelussa vastustaja ei osannut lähiottelua.

  Toivottavasti näistä matseista ei tule harhaluuloa, että suomalaiset ovat maailman parhaita thainyrkkeilijöitä. Ottelut muistuttivat takavuosien Jomhodin matseja, joissa liikkuvaksi säkiksi oli hommattu joku baltialainen lajia taitamaton potkynyrkkeilijä. Tason mittaamiseksi pitäisi saada oikeita thainyrkkeilijöitä, eikä mitään hiekkasäkkejä.

  Ehdotus liitolle. Järjestäkää ammattilaisten Suomen mestaruus turnaus sarjassa 67-69 kg. Voittajalle rahapalkinto maineen ja kunnia lisäksi. Pitkälä, Karttunen, Hynynen ja Luukkanen sopisivat varmaankin painonsa ja taitotasonsa puolesta. Palanto taitaa olla liian kevyt ja Martinez liian vanha.

  #62950

  JL

  Jäsen

  By the way – nyt kun tuon Belgialaisen oikea nimi on tiedossa niin näyttää ottaneen myös Elias Danielin, Dragon ja muutaman muun tunnetun kanssa. Kaveri on Belgian Mestari, joten eiköhän tässä ole ihan tasokasta kaveria kehään odotettu. Otteluita vajaa neljäkymmentä takana, joten hiukan varmasti luulisi osaavan lähimatsiakin. Kaveri kuitenkin oli “liukkarilla” voideltu ja oli kuulemma melko vaikea pideltävä lähimatsissa…

  #62951

  Hanski

  Osallistuja

  Oli kyllä ilo seurata taas pitkästä aikaa thainyrkkeilyä Fight Festival illassa ❗

  Kiitos vaan Pitkälälle ja Karttuselle viihdyttävistä matseista. Pitkälällä oli ehkä ns. helppo kaveri vastassa mutta ei sitä kannata campakki ottelua heti jotain tappajaa vastaan lähteä vetämään… 🙂

  Ja Tomin vastustaja yritti kuitenkin parhaansa mukaan laittaa kampoihin eikä tyytynyt kohtaloonsa ja olihan tuo kaveri papereiden mukaan ihan kohtuu ottelia… Joten mitä voimme siitä päätellä…

  KIITOS TÄSTÄ!!! Oli mukava olla paikanpäällä seuraamassa!!!

  T:Hanski

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.