Fight Festival 6

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 6

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 55)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #38993

  pmaunu

  Osallistuja

  FIGHT FESTIVAL 6

  Kamppailu-urheilun huipputapahtuma Fight Festival 6 järjestetään maanantaina 20.1.2003 Helsingin Urheilutalolla, Helsingin Kalliossa, osoitteessa Helsinginkatu 25.

  Illan thainyrkkeilyottelut:

  Thaiboxing -69,85 kg 5×3 min:
  Petri Martinez, Helsinki Thaiboxing Club vs.
  Olivier Elizabeth, Ranska

  Muay Thai -67 kg 5×2 min:
  Tomi Karttunen, Pori Thaiboxing Club (EM2 2002)vs.
  Olivier Tchetche, Ranska

  Muay Thai -63.5 kg 5×2 min:
  Maarit Kumar, Helsinki Thaiboxing Club (EM2 2002) vs.
  Fileau Laetitia, Ranska

  Muay Thai -51 kg 5×2 min:
  Mappela Lehtonen, Helsinki Thaiboxing Club (EM1 2002)vs.
  Say Tevi, Ranska

  Muay Thai -75 kg 5×2 min:
  Viktor Rantala, Espoon Kehähait vs.
  TBA

  Muay Thai -71 kg 5×2 min:
  Tomi Saikkonen, Espoon Kehähait vs.
  TBA

  Muay Thai -71 kg 5×2 min:
  Toni Kallo, Espoon Kehähait vs.
  TBA

  Illan Vale Tudo -ottelut:

  Vale Tudo -95 kg:
  Mikko Rupponen, Espoon Kehähait vs.
  Moise Rimbon, Ranska

  Vale Tudo -80 kg:
  Niko Puhakka, Espoon Kehähait vs.
  Danila Veselov, Red Devil Team – Venäjä

  Vale Tudo -80 kg:
  Kai Rintakorpi, Järvenpään Kehäkarhut vs.
  Arsen Janbekov, Red Devil Team – Venäjä

  Lisätietoja Fight Festivalista sähköpostilla info@kamppailuopisto.com, osoitteesta http://www.kamppailuopisto.com tai puhelimitse numerosta 040 757 1191.

  TBA:t pyritään löytämään Suomesta.

  –petteri

  #42432

  JM78

  Jäsen

  Onko mitään hajua pilettien hinnoista?

  #42433

  IronMake

  Jäsen

  😆

  Lippujen hinnat ovat varmasti sopivat. Eikö Suomessa lippujen hinnat ole kohtalaisen matalat ? Ja onhan tässäkin Festivaalissa muutama “laatumatsi”. Pitäähän lipuista olla valmis vähän maksamaan, jotta saa jatkossakin nähdä kunnon fight-iltamia. Eihän kukaan kai ala järjestämään tapahtumia, jos tulee hirveetä persnettoa. Lipputulot ovat tärkeä(tärkein) osa kattamaan järjestelykuluja sun muita.
  Ite meen ainakin varmasti paikalle. Makso mitä makso.

  #42434

  Anonymous

  Jäsen

  Komea on matsilista. Ei valittamista. Hyvä Petteri kun järkkäilet tälläisiä ! 8)
  Lippujen hinnoissa kannattaa miettiä että Hollannissa ja Englannissa lippujen hinnat liikkuu välillä vanhaa rahaa 150mk-350mk oli kyseessä sitten millainen tapahtuma tahansa.

  #42435

  pasi

  Jäsen

  Pirullisen vaikee löytää aina tietoa noista vastustajista. Ei oo yhtä näppäriä ottelijatietokantoja näkynyt missään muualla kun täällä suomen liitolla. Onko Petterillä vastustajista(Ranskalaiset) enemmän tietoa ?

  #42436

  pmaunu

  Osallistuja

  Listoja en oo kysyny, kun niiden paikkansa pitävyydestä ei ota erkkikään selkoa. Alla pari lainausta Ranskan kontaktini kanssa käydystä kirjeenvaihdosta.

  Olivier Elizabeth: “GOOD muay thai fighter and a very tough fighter”.

  Olivier Tchetche: “VERY good amateur level muay thai fighter”.

  Ilmoitin Mappelan ja Maaritin tason ranskalaisille ja valitsivat vastustajiksi Fileau Laetitian ja Say Tevin. En tiedä heistä kuin sen, että ovat ranskalaisten mielestä sopivat vastustajat.

  Rupposen vastustaja Moise Rimbon on paras Suomen kehissä milloinkaan vieraillut vapaaottelija. Voitto Mikolle ja voidaan oikeasti neuvotella UFC- tai Pride-sopimuksesta ($$$$$). Rintakorpi on potkunyrkkeilyn PM-1 tältä vuodelta ja vastustaja on thainyrkkeilijä. Puhakka on kovassa iskussa, taitaa Veselovista tulla muusia, vaikka sähäkkä ja etenkin yleisöön menevä ukko onkin.

  Lippujen hinnat pyörii päässäni villinä myrskynä, taidan nukkua vielä yön tai kaksi ennen kuin lyön ne lukkoon. Illan kulut ovat isommat kuin Fight Festival vitosessa ja sponsseja tuskin tulee entistä enempää, joten pientä korotusta lienee luvassa. Viimeksi myytiin sikahalvalla: 15 / 20 / 25 euroa.

  #42437

  Jikida

  Jäsen

  Ehkä tyhmä kysymys, mutta miksi maanantai? Kauempaa(JKL) on vähän hankala maanantaina paikalle saapua, ja luulisi että tapahtuma vetää paikallistakin yleisöä paremmin perjantaina tai lauantaina.

  Kai sitä silti pitää paikalle raahautua, pitää ainakin kerran nähdä Martinez tosi toimissa(Tosin tästä matsista huokuu samanlainen fiilis kuin Jomhodin Thaiboxing night-matsista 🙂

  #42438

  pmaunu

  Osallistuja

  Maanantai on todettu hyväksi illaksi, mutta onhan se toki kauempaa tulevalle yleisölle hieman hankala päivä. Näitä iltoja on kuitenkin sen verran harvoin, että eiköhän sitä pari kertaa vuodessa ehdi maantai-illankin Helsingissä viettää.

  En usko, että Putsi yhtä nopeasti fransmannista selviää mitä Jomppa syksyn virolaisvastustajastaan. Vaikka kyllä sen englantilaisenkin piti ihan kova ukko olla Porvoossa ja niin vain lähti joululomalle jo toisessa erässä. Tosiasia on, että Martinez on ihan peijakkaan hyvä ottelija. Nyttenkin annettiin ranskalaisten itse valita vastustaja. Tuskin ne huonoa uskaltaa laittaa vastaan, on Petellä jo sen verran nimeä. Ja Ranskan thainyrkkeilyn taso on hyvä, ovat valovuoden esim. Viroa edellä. Eiköhän Putsilla täysi iltapuhde ole edessä!

  #42439

  pekka

  Jäsen

  Tuota….kertokaas viisaammat, saako tuollaisissa tapahtumissa valokuvata noin yleensäkin? Ainakin viimeksi urheilutalolle tyyppejä kuvasi, mutta olivatkohan sitten seurojen tyyppejä jotka kuvasivat.

  #42440

  sm

  Jäsen

  Katos pekka… 😯

  Ei kukaan ole tullut ikinä ainakaan multa kameraa pois ottamaan. Olen pari kertaa kuvannut videollekin.

  #42441

  Jikida

  Jäsen

  Tuosta kuvaamisesta voisi hivenen lisäinfoa antaa. Ettei sitten turhaan raahaa kameraa paikalle. Jos seuran käyttöön kuvaa(köh köh), niin pitääkö siitä etukäteen hommata luvat ja mitä kautta?

  #42442

  mlatva

  Osallistuja

  No sehän luonnolisesti riippuu siitä, minkä seuran käyttöön kuvaa 😆
  Tunnetaanko muuten toisemme (Jikida)…meinaan, että treenaatko JTBC:ssä?

  #42443

  pmaunu

  Osallistuja

  Fight Festivalissa tullaan rajoittamaan kuvaamista aiempaa enemmän siten, että kehän ympärille pääsee valokuvaamaan ainoastaan ammattikuvaajat ja järjestäjän oma kuvaaja, jotta Ringside-katsojien ottelujen seuraaminen ei liikaa häiriinny. Kuvauslupa edellyttää myös ammattikuvaajilta akkreditointia sähköpostilla osoitteeseen info@kamppailuopisto.com.

  Fight Festivalin liput tulee myyntiin tammikuun alussa Lippupalveluun, Ni-Daniin ja Suomen Kamppailuopistolle. Sivukatsomot 17 euroa, pääkatsomo ja permanto 22 euroa, Ringside 28 euroa.

  Lippujen hintoja on korotettu noin 10 %, koska kulut ovat tällä kertaa selkeästi isommat kuin edellisessä Fight Festivalissa. Ulkomailta tuotetaan enemmän ja kovempipalkkaisia ottelijoita kuin viimeksi ja Ranskasta on kalliimpi matkustaa kuin Venäjältä. Osa kasvaneesta budjestista tulee siis katsojien kontolle ja osa pyritään kasaamaan yhteistyökumppaneiden hankintaa tehostamalla.

  Julisteet tulee perjantaina painosta. Mikäli haluatte saada julisteen postitse tammikuun alussa, ilmoittakaa postitusosoite sähköpostilla: info@kamppailuopisto.com.

  –petteri

  #42444

  Jikida

  Jäsen

  Eli käsitinkö oikein, että katsomosta omalta paikaltaan kuvaamista, ei ole rajoitettu, vaan kuvata saa kunhan ei muita häiritse?

  Marko: Joo, oikeassa elämässä tottelen paremmin nimeä Urtti, tehostettuna voimasanoilla tyyliin:”Urtti perkele, taas myöhässä…” 🙂

  Tuo seuran käyttöön kuvaaminen on lähinnä heitto. “Ai omaan käyttöön ei saa kuvata? No sit tää tulee seuran käyttöön” Ainakin Vesku vielä muistaa millaista jälkeä viime vuoden SM-kisoissa sain kameran kanssa aikaiseksi. 😀

  #42445

  pmaunu

  Osallistuja

  Jep. Ottelijoita ja muita katsojia ei tulisi häiritä.

  Hyvää joulua!

  –petteri

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 55)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.